• DOLAR 32.368
  • EURO 34.977
  • ALTIN 2325.269
  • ...
Siyonist işgal rejiminin Gazze'ye saldırıları sürüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İşgal rejiminin Gazze'ye yönelik insanlık dışı saldırıları devam ediyor. Kadın, çocuk yaşlı demeden bombalayan işgal rejimi bu gece de hava saldırısı düzenledi. Öte yandan direnişçiler de işgal rejimine roketlerle cevap veriyor. 

56 YAŞINDAKİ KADINI ŞEHİD ETTİLER

An itibariyle siyonist işgal rejimine ait savaş uçakları, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus ve Refah'a 50'den fazla saldırı düzenledi. Han Yunus'a yapılan saldırıda 5 kişi yaralandı. Gazze'nin güneyindeki Refah'ta ise 56 yaşında bir kadın şehid oldu. Havadan, karadan ve denizden Gazze'yi bombardımana tutan işgal rejimi, uluslararası hukuku hiçe sayarak katliamlarını sürdürüyor.

BİNLERCE ROKET İSABET ETTİ

Öte yandan, işgal çetesinin Mescid-i Aksaya yönelik saldırılarına  karşı Gazze'deki direniş grupları tarafından başlatılan  'Kudüs'ün Kılıcı' operasyonu işgal çetesinin savunma sistemini çökertti.  2014'te çatışmalar sırasında Filistin direniş gruplarının 50 gün içerisinde yaklaşık 4 bin roket attığı siyonist rejim yetkilileri , kısa bir süre önce başlayan olaylarda ise  3 bin 100 adet roket fırlatıldığını açıkladı. Bunlardan 1000 kadarının havada önlenebildiğini iddia etti. Yani demir kubbe her 3 roketten birini ancak önleyebildi.



Bu haberler de ilginizi çekebilir