• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Çaresiz aileye yardım eli
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR - Bismil`in Dumlupınar Mahallesi`nde oturan Hüseyin Özgüç (51), yaşadığı zor durumdan kurtulmak için İlke Haber Ajansı aracılığıyla 28 Şubat`ta çağrıda bulunmuştu. Hamal Hüseyin Özgüç`ün çağrısına Bismil Vefa Der ile Bismil Kızılay Şubesi cevap verdiler.


Bismil Vefa Der yetkilileri, aileye gıda yardımında bulunurken Bismil Kızılay Şubesi de hem gıda hem de nakdi yardımlarda bulundu. Dernek ayrıca psikolojik sorunlar yaşayan annenin tüm tedavi masraflarını üstlendi.


Bismil Kızılay Şube Derneği yönetim kurulu üyesi Sevgi Ayaydın, \"Biz ailenin haberini görür görmez hemen aileyle irtibata geçmeye çalıştık, aileye ulaşmamız birkaç günümüzü aldı evde kimselerin olmaması ve annenin evde yalnız kapının kilitli olması nedeniyle aileye geç ulaşa bildik. Biz ailenin tüm fertlerini baştanbaşa giydirdik, baba-anne ve 4 kardeşi hepsini giydirdik. 5 kişilik erzak ve bir miktar para yardımında bulunduk. Ayrıca annenin durumunu Ankara`ya bildirdik ve Ankara annenin tedavi masraflarını üstlendi\" dedi. (Hasan Gündüz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir