• DOLAR 32.588
  • EURO 35.043
  • ALTIN 2464.412
  • ...
HÜDA PAR Şırnak Merkez İlçe Teşkilatı Kuruldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ŞIRNAK - Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) il ve ilçe teşkilatlanmaları, kurulmaya devam ediyor. Daha önce HÜDA PAR Şırnak İl Başkanlığı ile Cizre ilçe teşkilatını kuran Şırnak HÜDA PAR yetkilileri, bugün de Şırnak Merkez ilçe teşkilatı, valiliğe verilen dilekçe ve ardından İl Emniyet Müdürlüğünden alınan `Alındı` belgesi ile resmen kuruldu.
 
Valilik çıkışında bir kısa bir açıklamada bulunan Hür Dava Partisi Şırnak Merkez İlçe Başkanı Emcet Yalçın, "Genel Merkezden aldığımız yetki belgesi ile Şırnak Merkez ilçe teşkilatımızı kurmak için Valiliğe dilekçe ile müracaat ettik. Bundan sonra Emniyet Müdürlüğünden alacağımız yetki belgesi ile Merkez ilçe teşkilatımız resmen kurulmuş olacak. Hayırlara vesile olur inşallah" ifadelerini kullandı.
 
Şırnak halkının karşısına temiz siyaset ile çıkacaklarını belirten Yalçın; "Doğruya yanlış, yanlışa doğru siyaseti yerine şeffaf bir şekilde, doğruya doğru, yanlışa yanlış siyaseti ile, insanların hak ve özgürlükleri konusunda onları temsil edebilmek için en iyi siyaseti yapmaya adayız. Partimiz Şırnak`a ve tüm halkımıza hayırlı olsun" şeklinde konuştu.
 
Hür Dava Partisi Şırnak Merkez ilçe Başkanlığı, Valilik çıkışından sonra İl Emniyet Müdürlüğünden alının `Alındı` belgesiyle resmen kuruldu.

İdil HÜDA-PAR ilçe teşkilatı kuruldu
Türkiye genelinde teşkilatlanma çalışmalarına hız veren Hür Dava Partisi`nin (HUDA-PAR) idil İlçe Parti Teşkilatı kuruldu.
 

Konu ile ilgili olarak kısa bir açıklamada bulunan HÜDA PAR idil İlçe Başkanı Mehmet Hamit Ersoy, "Hür Dava Partisi Genel Merkezinden almış olduğumuz yetki belgesi ile başvuruda bulunduğumuz idil Kaymakamlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerden sonra aldığımız `Alındı` belgesi ile Hür Dava Partisi ilçe teşkilatımızı resmen kurmuş bulunmaktayız.
 

Teşkilatımız tüm İslam ümmetine ve insanlığa hayırlı olsun. İnşallah Hür Dava Partisi idil İlçe Başkanlığı binasını önümüzdeki günlerde törenle açacağız. Türkiye`nin böyle bir oluşuma, böyle bir harekete ihtiyacı vardı. Biz Türkiye`de mütedeyyin insanların yeterince temsil edilmediği görüşündeyiz. İnşaallah biz HÜDA-PAR olarak Türkiye`de sessiz çoğunluğun sesi olacağız ve Allah`ın izniyle biz Türkiye yönetimine talibiz Allah bizi utandırmasın ve bizi muvaffak etsin" dedi.
 

HÜDA PAR idil ilçe teşkilatı şu isimlerden oluşuyor: Mehmet Hamit Ersoy. M. Selim Narcin, M Nezir Yılmaz, Asım Ozalp, A. Hamit Tuzan. (Mustafa Erkan, M. Şerif Aşkın - İLKHA)



 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir