• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Mustazaflar Cemiyeti'nden siyonist vahşete tepki
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siyonist barbarlığa bir tepki de Mustazaflar Cemiyeti Genel Merkezi'nden geldi…

Barbarlığı ve caniliği meslek edinen siyonist çetenin, Mescid-İ Aksa ve Kudüs’e yönelik son günlerdeki saldırılarının yeni bir merhaleye geçtiğine işaret edilen açıklamada, "Şüphe yok ki bu yeni sürecin amacı; Mescid-i Aksa’nın işgali ve ortadan kaldırılması hedefidir." denildi…

"Allah’ın mescitlerinde Allah’ın adının anılmasını engelleyen bu zalim güruh, dün olduğu gibi bugün de amacına ulaşamayacak ve pespaye hevesleri kursaklarında kalacaktır."

Müslüman milletlerin göstermiş olduğu tepkinin önemli olduğunun belirtildiği açıklamada, işgalcilere karşı her alanda direnişin önemine vurgu yapıldı…

"Zulme karşı göstermiş olduğumuz tel’in ve tepkiler, sadece mazlum Filistin halkıyla bir dayanışma protestosu değildir. Bu duruş; öyle sıradan herhangi bir coğrafyanın işgaline karşı gösterilen bir tepki de değildir. Öfkemiz ve kararlığımız; Müslümanların kutsallarının çiğnenmesi nedeniyledir. Kudüs ve Mescid-i Aksa davası bizler için bir itikat meselesidir."

Mescid-i Aksa’yı sahiplenmenin, her şartta ve her ortamda “Canımızla, kanımızla seninleyiz ey aksa!” diye haykırmak olduğunun altı çizilen açıklamada, “Hangi bedel ödenmesi gerekiyorsa biz bunu ödemeye hazırız” denildi.

"Bizler inanıyoruz ki, İslam ülkelerinin yöneticileri gerekli girişimlerde bulunurlarsa Kudüs yolunda, mübarek Aksa için şehit olmayı göze alacak milyonlarca Müslüman hazır beklemektedir. Ümmetin şerefli evlatları, kahraman yiğitleri, yaşlıları, gençleri, kadın ve erkekleri bu yoldan asla geri durmayacaktır." 

Açıklamanın devamında, İslam ülkelerinin daha güçlü ve caydırıcı adımlar atması gerektiği vurgulandı…

"Faydasız kınamalardan öteye geçilmesi gerekiyor. Ümmetin evlatları sizlerden, siyonist işgal rejimine haddini bildirecek somut adımlar atmanızı beklemektedir. Bu bağlamda siyonist çete ile askeri, siyasi, ekonomik, politik ilişkilerin süresiz bir şekilde sonlandırılması etkili bir adım olacaktır."

İslam ülkelerine çağrı yapılan açıklamada, şu adımların atılması istendi:

-Filistin halkının kalkınması ve Mescid-i Aksa için ekonomik yardım fonlarının oluşturulması gerekmektedir.

-Direniş hareketlerine gerekli her türlü askeri ve lojistik destek sunulmalıdır.

-İslam ülkeleri siyasi ve askeri birliktelikler ihdas etmelidir.

İşgal ve saldırılar sonlanana kadar tüm Müslümanların sokaklarda olmasının önemli olduğunun vurgulandığı açıklamada, mazlum Filistinliler ile dayanışmanın sürdürülmesi gerektiği belirtildi...

"Özellikle sosyal medya üzerinden Filistinli kardeşlerimize, Kudüs için ayakta olduğumuzu ve onları asla unutmadığımızı göstermemiz onlar için çok kıymetlidir. Dualarımızın en istisna yeri, Kudüs ve Mescid-i Aksa’ya ayrılmalıdır."

Açıklamanın sonunda, "EVLERİMİZDE, AİLEMİZİN GÜNDEMİ BEYTÜ-L MAKDİS OLMALI, KALBİMİZ MÜBAREK BELDE İÇİN ATMALIDIR." denildi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir