• DOLAR 32.342
  • EURO 35.199
  • ALTIN 2247.131
  • ...
Resimli Bayram Mesajları Bayram Mesajı Ramazan 2021
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DOĞRUHABER

On bir ayın sultanı ramazan ayı sona erdikten sonra Müslümanlar Ramazan Bayramına ulaşmanın sevincini yaşıyor. Bu mutlu günde sevdiklerinin bayramını tebrik etmek isteyenler Resimli Bayram Mesajları göndermek istiyor. İşte Bayram Mesajı Ramazan (2021)

RAMAZAN BAYRAMI NE ZAMAN?

13 Nisan 2021’de başlayan ramazan ayıyla birlikte oruçlar tutuldu, mukabeleler yapıldı. Teravihler bu yıl da salgın nedeniyle evlerde kılındı. Şimdi ise müminleri bayram telaşı sardı. Ramazan ayının sonuna doğru yaklaştıkça bayram günü merak ediliyor.

RAMAZAN BAYRAMI 2021

  • Ramazan Bayramı Arifesi- 12 Mayıs 2021 Çarşamba
  • Ramazan Bayramı 1. Gün- 13 Mayıs 2021 Perşembe
  • Ramazan Bayramı 2. Gün- 14 Mayıs 2021 Cuma
  • Ramazan Bayramı 3. Gün- 15 Mayıs 2021 Cumartesi

RAMAZAN BAYRAM MESAJLARI

Mübarek Ramazan Bayramınızı tebrik ederek ailenizle birlikte nice mutlu bayramlar dilerim.

İslam'ın nurlu güneşi kalbine dolsun, makamın cennet Hz. Muhammed komşun olsun, günlerin mutluluk, gönlün saadetle dolsun Ramazan bayramın mübarek olsun.

Yürekten bir dua, tatlı bir tebessüm, sıcak bir mesaj, kapatır mesafeleri, birleştirir gönülleri. Kalbiniz nur, eviniz huzur dolsun, Ramazan Bayramınız mübarek olsun.

Yüreğiniz huzur, eviniz neşe Ramazan Bayramınız mübarek olsun. Nice mutlu bayramlara…

Şu beş gecede yapılan dua geri çevrilmez. Regaib gecesi, Berat gecesi, Cuma gecesi, Ramazan ve Kurban bayramı gecesi. (Hadis-i Şerif) Selam ve dua ile hayırlı bayramlar.

Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmetle ve şefkatle dolu günlerin en değerlilerinden olan Ramazan Bayramınız kutlu olsun.

Allah'ım! Senden nefsim, kulağım, gözüm, ruhum, yaratılışım ve ahlâkım, ailem, hayatım ve ölümüm ve işlerim hakkında benden razı ol, hayır ve hasenatımı kabul eyle ve cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'ım!) Duamı kabul eyle. Hayırlı Bayramlar.

Sofranız afiyetli, paranız bereketli, kararlarınız isabetli, yuvanız muhabbetli, Kalbiniz merhametli, bedeniniz sıhhatli, yüzünüz mutlu, bayramınız kutlu olsun.

Güzel Düşünceler Nefeslere Dolarsa Güzel Dualar Olur, Dua ise Yüce ALLAH'a Gider Nur Olur, Gökyüzünde Buluşan Dualarımızın Nurlanması ümidiyle Bayramınızı Kutlarım…

Bayramınızı mübarek, sevdikleriniz daima yanınızda olsun. Hayırlı bayramlar…

 

En güzel sabahlardan birine uyandık, bu yıl sevdiklerimizden uzak olsak da Bayramımız Mübarek olsun.

Sevgi mesafe tanımaz, bu bayram da sizden uzakta buruk bir bayram geçiriyoruz. En kısa zamanda görüşmek dileğiyle… Hayırlı Bayramlar…

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir