• DOLAR 32.48
  • EURO 34.848
  • ALTIN 2440.251
  • ...
HÜDA PAR`dan Açılışa Davet
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Valilikleri verdikleri dilekçelerin ardından resmen kurulan HÜR Dava Partisi (HÜDA PAR) Van ve Batman İl Teşkilatları, parti binasının açılış çalışmalarına başladı. Açılış öncesinde billboardlara davetiyeler, şehrin en işlek caddelerine ise afişler asıldı. 23 Mart Cumartesi günü Van ve 24 Mart Pazar günü Batman İl Teşkilat binalarının açılışına tüm halk davet edildi.


VAN
Konu ile ilgili İLKHA`ya konuşan HÜDA PAR Van il teşkilatı başkanı avukat Rasim Saygın, 28 Ocak 2013`te Van Valiliğine verdikleri dilekçe sonucu kurulduklarını hatırlattı. Resmi kuruluşun ardından merkez ve ilçe teşkilatlanmalarına gittiklerini söyleyen Saygın, "Bizim parti binasının teşrifatı noktasında çalışmalarımız sürüyordu. Bu çalışmalarımız noktasında bu çalışmalarımız sona erdi. Hem il başkanlığı teşkilatımız hem de merkez ilçe başkanlığımız şu anda kurulu bir vaziyette hizmet vermektedir. Şu anda siyasi partiler kanunu açısından zorunluluk arz eden 3`te 1 kurulum söz konusu. Bizim de, seçimlere az kalması nedeniyle öncelikle zorunluluk arz eden ilçelerde kurulumumuzu yapalım dedik. Bu kurulumdan ve açılıştan sonraki süreçlerde bütün ilçelerde teşkilatlanmalarımızı yapacağız" dedi.

Açılışı öncesi yapılan hazırlıklar hakkında bilgi veren Saygın, "Ayın 23`ünde Cumartesi günü saat 14.00`te Beşyol mevki Defterdarlık caddesi Akaylar iş merkezi 6. katta resmi açılışımızı yapacağız. Açılışla ilgili çalışmalarımız hafta başından beri devam ediyor. Bu anlamda yol afişleri, billboardlardır, davetiyelerdir, anonslardır, birebir diyaloglardır, sivil toplum kuruluşlarını, parti temsilcilerini, kanaat önderlerini ve halkımızı davet çalışmaları sürüyor. Bu anlamda el ilanları da bastık. Bu el ilanlarıyla halkımızı açılışa davet edeceğiz. Radyolarda gazetelerde yine basın yoluyla davetlerimiz olacak. Açılışımıza genel başkanımız M. Hüseyin Yılmaz gelecek ve açılışı bizatihi kendisi gerçekleştirecek. Onunla beraber başkan yardımcılarımız ve genel merkezden arkadaşlarımız gelecek" ifadelerini kullandı.


Açılışa tüm Van halkını davet ettiklerini duyuran Saygın, "Bu hayırlı olan bir hizmette ilk atılacak adımda halkımızı yanımızda görmek isteriz. Bu dava, halkımızın desteğiyle yürüyebilecek bir davadır. Onların omuzlarında yükselecek bir davadır. Onlara hizmet amacıyla buradayız. Dolayısıyla o gün onları yanımızda görmek bizi mutlu edecektir" diye konuştu.


BATMAN
Hür Dava Partisi (HÜDA-PAR) Batman İl Başkanı Dr. Aydın Gök, 24 Mart Pazar günü saat 14.00`da Hüda Par Genel Başkanı Avukat Hüseyin Yılmaz`ın katılımıyla açacakları il binasına tüm Batmanlıları davet etti.

Hüda-Par Genel Başkanı Avukat Hüseyin Yılmaz ve Genel İdare Kurulu`nun katılımı ile il binasının açılışını gerçekleştireceklerini söyleyen Gök, açılış töreninde sevinçlerini bütün Batmanlı hemşerileriyle paylaşmak istediğini kaydetti. Gök, "Batman`ımıza, halkımıza, bölgemize ve Türkiye`ye hayırlar getirmesi temennisi ile açacağımız İl Başkanlığımızın açılışına Batmanlı aziz hemşerilerimizi davet ediyoruz" ifadelerini kullandı. (Fırat Arslan/Murat Dalgın/M. Fatih Akgül-İLKHA)
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir