• DOLAR 32.263
  • EURO 34.807
  • ALTIN 2408.478
  • ...
Batman basınında bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Batman yerel gazetelerinde bugün yer alan bazı haber özetleri şöyle:

BATMAN BASIN.COM: `ALLAH`IN DAVASI UĞRUNA BEDEL ÖDENMESİ GEREKİR`
Batman Mustazaflar Cemiyeti Kadın Kolları `Dünya Mustazaflar Haftası` nedeniyle bayanlara yönelik panel düzenledi. Programa konuşmacı olarak katılan Doğru Haber Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Göktaş, dünyanın dört bir tarafında Müslümanların uğradıkları zulüm ve adaletsizliklere dikkat çekti.

KÜRDİSTAN İSLAMİ HAREKETİ TEMSİLCİLERİ BATMAN`DA
Dünya Mustazaflar Haftası etkinliklerine katılmak üzere Türkiye`ye gelen Irak Kürdistan`ı İslami Hareketi temsilcileri, Mustazaflar Cemiyeti Genel Merkezini ziyaret etti.

BATMAN MEZOPOTAMYA GAZETESİ: HALEPÇE KATLİAMI PROTESTO EDİLDİ
Halepçe katliamının 25. Yıldönümü ve Dünya mustazaflar Haftası nedeniyle Hak ve Özgürlükler Platformu üyesi Hira Der kitlesel basın açıklaması yaptı.

BATMAN MEDYA GAZETESİ: KATLİAM PROTESTOSU
Halepçe katliamının 25. Yıldönümü ve Dünya mustazaflar Haftası nedeniyle Hak ve Özgürlükler Platformu üyesi Hira Der kitlesel basın açıklaması yaptı.

BATMAN BARIŞ GAZETESİ: SASON AFET ALANINA DÖNDÜ
Önceki gece yağan sağanak yağmur Sason ilçesini adeta afet alanına çevirdi. Cumartesi akşamı başlayan ve Pazar gününün sabahına kadar süren sağanak yağış Sason İlçesi ve bağlı yerleşim birimlerinde önemli hasara neden oldu.

BATMAN UMUT GAZETESİ: PAMUK BÖLGEMİZDE TARİHE KARIŞTI
Bir dönem ilimizin ve bölgenin vazgeçilmez geçim kaynağı olan pamuk bugün yerini mısır ve buğdaya bıraktı. Batman Ticaret Borsası Başkanı Arif Güneş, eskiden bölgemiz pamukla dolu olduğunu belirterek, \"Çiftçi ürünün karşılığını alamadığı için nerdeyse pamuk bölgemizde tarihe karışmış olacak\" dedi.


BATMAN PUSULA GAZETESİ: VALİ ARSLAN EĞİTİM KURUMLARINDA İNCELEMELERDE BULUNDU
Batman Valisi Yılmaz Arslan, eğitim kurumlarına inceleme ziyaretleri kapsamında bazı okullarda incelemelerde bulundu.


BATMAN DOĞUŞ GAZETESİ: BATMAN`DA DÜNYA MUSTAZAFLARI RESİM SERGİSİ AÇILDI
Halepçe katliamının yıldönümü ve Dünya Mustazaflar Haftası nedeni ile Sevgi-Der tarafından Batman`da düzenlenen resim sergisi açıldı.

BATMAN POSTASI GAZETESİ: DİNLEME CİHAZLARI ARTIK SOKAKTA SATILIYOR
Bir çok vatandaşın özel yaşantısını olumsuz etkileyen izinsiz dinlemeler ucuz dinleme cihazları ile artık daha da yaygınlaşıyor.


BATMAN DURUŞ GAZETESİ: SURİYE DİRENİŞİNE BATMAN`DAN DESTEK
İnanç Platformu Suriye′de yaşanan olayların 3.yılına girmesi nedeniyle katliamları protesto etmek amacıyla kitlesel basın açıklaması düzenledi.


BATMAN GAZETESİ: EKMEK ZAMMI YÜRÜRLÜĞE GİRDİ
Küçük ekmek 65 kuruş, büyük ekmek 1.30 kuruş oldu. 15 gün önce Esnaf ve Sanatkârlar Odası tarafından açıklanan \"Ekmek zammı\" Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birliğince onaylanarak yürürlüğe girdi.


BATMAN ÇAĞDAŞ GAZETESİ: ESNAFA MÜJDE!
Batman SS Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Mali kongresinde kredilerde faiz oranında düşüş olacağına işaret eden Kooperatif Başkanı Şevki Taş, \"Üyelerimizi tefecilerden kurtaracak kredilerdeki faizlere de ciddi düşüşler olacaktır.

BATMAN EXPRESS GAZETESİ: ENSAR VAKFI BATMAN`DA ŞUBE AÇTI
Merkezi İstanbul`da bulunan Ensar Vakfı Batman Şubesi, düzenlenen programla açıldı.(M. Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir