• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.98
  • ...
Kaçmaz güven tazeledi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR- Tes-İş 2 Nolu Sendikası Diyarbakır Şubesi`nin düzenlen genel kurul toplantısına, Genel Başkan yardımcıları, yönetim kurulu üyeleri, sivil toplum örgütleri, Tes İş Şube Başkanları, il başkanları ve çok sayıda delege katıldı.

 

Tek listeyle seçime gidilen genel kurulda 2 dönemdir başkanlık yapan Şükrü Kaçmaz kazanırken, Şube Sekreterliğine Ümit Öner, Mali Sekreterliğe, A. Fettah Esmer, Teşkilat sekreterliğine, Mehmet Duran, Eğitim sekreterliğine ise İlhan Çiçek getirildi.

 

Bugün yeniden hizmete başladığını dile getiren başkan Şükrü Kaçmaz yaptığı konuşmada 3. dönemde de başkanlığa getirilmesini samimiyetine ve dürüstlüğüne borçlu olduğu belirtirken kapılarının herkese açık olduğunu ve Diyarbakır`a hizmet etmenin kendileri için bir onur olduğunu söyledi.

 

Bunun bir hizmet aşkı olduğunu belirten Kaçmaz, \"Bugün hizmete başlıyorum. Bugünü samimiyete ve dürüstlüğe borçluyum. Çünkü eğer siz temsil ettiğiniz kitleyle şuan Türkiyedeki sendikal anlayış daha doğrusu mücadelenin yürümüş olduğu süreçten geçiyoruz. Sendikal mücadelenin dip yaptığı bir süreçte Diyarbakır gibi gerçekten mücadele ruhu yüksek toplumsal olaylara duyarsız kalmayan ilinde 50 yıllık Tes İş tarihinde ilk kez, iç muhalefet olmadan tümüyle yek vücud yönetimiyle yöneticisiyle şube başkanı olaraktan dört yıl boyunca yaptığımız hizmetin sonucunda buna layık görüldük.\" diye konuştu.

 

Klasik sendikacılığın dışında hizmet etmeye çalıştığını dile getiren Kaçmaz, \" Daha önceki dönemde 308 konut yaptık üyelerimize. Ev sahibi oldular. Ucuz ve kaliteli ev sahibi oldular. Çocuklarımıza bilgisayar kursları verdik. 106 tane üye çocuğumuza bilgisayar kursu verdik. Yapma nedenimiz, artık teknoloji çağında olmamızdan kaynaklı bilgisayar sertifikası olmadan iş bulamayacağını düşünerekten hesapladık,\" dedi.(Yakup Moğulgani-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir