• DOLAR 32.58
  • EURO 34.988
  • ALTIN 2457.023
  • ...
3m gaz maskesi satın al
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bazı çalışma alanları yoğun derecede gaz veya kimyasal ürünler içerebiliyor. Bu tür çalışma ortamlarında insanların sağlığını korumak ve çalışma verimliliğini sağlayabilmek için gaz maskeleri kullanılıyor. Farklı model ve özelliklerde üretilen gaz maskeleri zararlı tüm maddeleri filtreliyor ve kişinin zarar görmesini engelliyor.

Gaz maskeleri farklı özelliklerde üretiliyor. 3m gaz maskesi olarak bilinen modeller ağız ve burun bölümünü tamamen kapatarak solunum yolu ile alınabilecek tüm zararlı maddelerden sizi maksimum düzeyde koruyor. Bunun için yoğun risk altında olan tüm çalışma alanlarında 3m gaz maskeleri tercih ediliyor.

3m gaz maskesi modelleri ve en uygun fiyatları için Fliqa sitesine giriş yapabilirsiniz. Burada farklı özelliklerde satışa sunulan 3m gaz maskeleri arasından ihtiyacınıza en uygun olan modellerden seçimler yapabilirsiniz. ve online alışveriş yöntemi ile 3m gaz maskesi satın alabilirsiniz.

Fliqa iş ekipmanları

Fliqa sitesi çok geniş kapsamlı bir online alışveriş sitesidir. Ülkemizde iş ekipmanları alanında en geniş ürün çeşitliliğini ve en uygun fiyatları Fliqa sitesinde bulabilirsiniz. dünyanın en iyi markalarına ait olan tüm ürünler online alışveriş imkanı ile Fliqa sitesinde sizler için satışa sunuluyor. Uluslararası üreticiler tarafından hazırlanmış en kaliteli, son teknoloji ile üretilmiş en güvenli iş ekipmanlarının tamamını tek bir çatı altında bulabilirisiniz ve en güvenli şekilde çok uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.

Bu haberler de ilginizi çekebilir