• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Batman Basın Konseyi 11'inci kongresini yaptı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Basın Konseyi'nin tek listeyle gidilen kongresinde Ercan Arslan güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Batman-Siirt Serbest Muhasebeciler Mali Müşavir Bölge Odası'nda yapılan kongreye Batman'da görev yapan yerel ve ulusal basın mensupları katıldı.

Salgın şartları gözetilerek yapılan kongrede divan seçimi için yapılan oylamada, Divan Başkanlığına ASKON Başkanı Selman Nasıroğlu, üyeliklere Mustafa Seven ve Mehmet Salih Özcan seçildi.

Divan Başkanı Selman Nasıroğlu yaptığı açılış konuşmasında katılımcılara teşekkür ederek gündemi okudu. Gündemin okunmasının ardından, Batman Basın Konseyi Başkanı Ercan Arslan faaliyet raporunu açıklayarak kongre üyelerine teşekkür etti.

Ardından Denetim Kurulu ve Mali Rapor okunarak kabul edildi. Tek listeyle girilen seçimde Ercan Arslan yeniden başkanlığa seçilirken, Yönetim Kuruluna; Veysi Demir, Muhyeddin Beyca, Hüseyin Sakar, Murat Ezgin, Mekan Görük, Mehmet Fatih Akgül, Ferhat Malgir ve Recep Okuyucu seçildi.

Yedek üyeliklere ise: Nizamettin Düz, Veysi Arslan, Gündoğdu Hakan Sapan, Mehmet Sefa Ayaz, Ahmet Işık, Yahya Çiftçi, Şehmus Ustabaşı, Recep Akın ve Mehmet Uslu seçildi.

Denetim Kuruluna Mustafa Seven, Bulut Kutlu ve Necdet Çakır seçilirken, yedek üyeliklerine Bünyamin Ayaz, Gültekin Dal ve Fazıl Sezer seçildi. 

Disiplin Kuruluna da Yüksel Çiftçi, Adnan Ayaz ve Osman Arslan seçildi. Disiplin Kurulu Yedek Üyeliğine ise Veysi Ekin, Alaeddin Atakul ve Orhan Turan seçildi.

Yönetim Yedek Kurulu üyeliklerine ise, Recep Okuyucu, Veysi Arslan, Bulut Kutlu, Mehmet Sefa Ayaz, Mehmet Zeki Gün, Yahya Çiftçi, Şehmus Ustabaşı, Recep Akın ve Veysi Ekin seçilirken, tek listeyle girilen seçimde Dernek Başkanı seçilen Ercan Arslan'ın, kongre üyelerine teşekkür etmesi ve tebriklerin kabulü ile kongre sona erdi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir