• DOLAR 32.223
  • EURO 34.933
  • ALTIN 2444.474
  • ...

Evden eve nakliyat İstanbul ile sizler de istediğiniz her türlü hizmetleri alabileceksiniz. Geçmişten bugüne kadar Alibaba Nakliyat olarak tüm hizmetleri eksiksiz ve sorunsuz olarak sunmak için devam ediyoruz. Benimsediğimiz misyon ve vizyon olarak her zaman en kaliteli hizmetleri en sorunsuz ve uygun fiyatlar ile sunarken kendimizi her zaman daha ileriye taşımak için devam ediyoruz. Hal böyle olunca yaptığımız tüm işlemler sırasında en ufak bir sorun olmadan, en kaliteli işlemleri yerine getirmek için elimizden gelen her şeyi sunuyoruz.

Profesyonel işlemleri, uzman ekip ve kaliteli ekipmanlar ile sunmak için devam ediyoruz. Paketleme konusunda kaliteli streç filmlerden, patpatlara kadar her şeyi firmamızda temin ederek kaliteli hizmetleri en sonuna kadar devam ettiriyoruz.

İstanbul evden eve nakliyat

İstanbul evden eve nakliyat konusunda akla gelen her işlemleri sunuyoruz. En uygun fiyatlar ile hem çelik kasalı geniş araçlı hem de küçük araçlı hizmetleri yerine getiriyoruz. Böylece kişiler diledikleri an yedi gün yirmi dört saat boyunca arayarak bilgi alabilir, istedikleri an için randevu oluşturarak hizmetlerimizden yararlanabilirler. Hem monte hem de demonte gibi alanlarda gerekli hizmetleri sunduğumuz gibi asansörlü taşımacılık hizmetlerini de beraberinde getiriyoruz. Böylece en ufak sorun olmadan kişiler ne gibi hizmetleri isterlerse rahat bir şekilde yardım alabilecekler. Eşyaların başına en ufak bir sorun gelmesin diye de ekspertiz raporu ile beraber raporlama işlemlerini sunuyoruz. Eşyaları alacak olduğumuz alana geldiğimiz anlarda tüm eşyaları paketlemeden ve araçlara yüklemeden hallerinin raporlamasını yapıyoruz.

Yeni adreslere taşınacak olduğu an teslim ederken yine ekspertiz eşliğinde teslim ediyor ve en ufak bir sorun olmasına izin vermeden yerine getiriyoruz. Eğer istekler olursa sadece demonte olarak değil bir yandan monte yapma işlemlerini de sunuyoruz. Evden eve nakliyat Bu sayede taşınmak kısa süre içerisinde sorun olmaktan çıkacak ve herkes dilediği gibi sorunsuz işlemleri anlık olarak yerine getirebilecek. Sizler de artık taşınmaktan korkmayı bırakın ve yedi gün yirmi dört saat boyunca dilediğiniz an kaliteli hizmetleri anında yerine getirebileceksiniz.