• DOLAR 32.437
  • EURO 34.599
  • ALTIN 2384.143
  • ...
Uluslararası Girişimcilik ve İnovasyon Zirvesi İstanbul’da gerçekleşti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bilimi Sevmeyen Çocuk Kalmasın sloganıyla yola çıkan Bilim Sen Ol Platformu tarafından gerçekleşen Uluslararası İnovasyon ve Girişimcilik Zirvesinin ikincisi bu yıl 12-13 Mart tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşti .

Teknoloji ve İnsan Koleji (Tink) ev sahipliğinde gerçekleşen Zirve’ye birçok yerli ve yabancı iş insanı , akademisyen , bilim insanı ve girişimci katıldı. Zirve’ye sadece konuşmacılar fiziki olarak katıldı. İki bine yakın genç ise Zirve’ye Youtube canlı yayını üzerinden bağlandı.

Zirve’nin açılışını Bilim Sen Ol Platformu Kurucusu Uluslararası Balkan Üniversitesi öğrencisi Emirhan Belli gerçekleştirdi, ardından Uluslararası Balkan Üniversitesi Rektör Danışmanı Fahri Karaman söz aldı ve girişimci gençlere daima destek vereceğini dile getirdi.

Karamandan sonra  Üsküdar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muhsin Konuk "Bireyselleşmiş Tıp" konusunda genç girişimcilere bilgilerini aktardı.

Zirve’ye Genç Başarı Eğitim Vakfı Türkiye Genel Müdürü Üretken Akademi kurucusu Kadircan Kırkoyun, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı   İŞ Geliştirme ve Gönüllü Koordinatörü İrem Bayraktar, Tink Koleji Kurucusu Zeynep Dereli , MIT Sloan- Harvard Tıp Fakültesi ortaklığında hazırlanan Sağlık İnovasyonu programına Türkiye’den seçilen tek kişi Şevval Karadağ , Dünya Sürdürülebilir Enstitüsü Başkanı Gökhan Yıldırım da katılarak binlerce gence bilgi ve tecrübelerini aktardılar.

Zirve’nin ikinci gününde CNN Türk Muhabiri Fulya Öztürk, zirveye canlı bağlanarak katıldı. Öztürk, kendisini izleyen binlerce gence  tavsiyelerde bulundu. (İLKHA)

 

 



Bu haberler de ilginizi çekebilir