• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
​Mardin’de “Dijital Eğitimde Fark Yaratanlar” zirvesinin tanıtımı yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Sosyal Medya ve Dijital Güvenlik Eğitim Araştırma Merkezi (SODİMER) ile Bahçeşehir Koleji Dijital Eğitim Merkezi iş birliğiyle 21-22 Mayıs 2021'de gerçekleştirilecek Dijital Eğitimde Fark Yaratanlar Zirvesi'nin tanıtım yapıldı.

 

SODİMER Başkanı Prof. Dr. Levent Eraslan ile Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Özlem Dağ’ın düzenlediği basın toplantısı, kolejin Mardin kampüsünde gerçekleşti.

“Dijital eğitim hayatımızın bir parçası olmaya devam edecek”

Sağlıkçıların ön cephede savaştığını ancak onlar kadar öğretmenlerin de bu cephede en önde yer aldığını aktaran Dağ, şunları söyledi:

“Bu süreçte dijital eğitime hazırlığımızla ki 12 yılı aşan bir tecrübemiz var. Aslında bu sürece 'çalışkan öğrenci' olarak başladık. Öğrencilerimiz eğitim-öğretim sürecine dijital platformlarda öğretmenlerimizle birlikte devam etti. Dijital eğitim hayatımızın bir parçası olmaya devam edecek. O zaman bu süreçte edindiğimiz deneyimleri tüm eğitim camiasıyla paylaşmak, ülkemizin eğitim camiasına, eğitim iklimine katkı sunmak hem kurum olarak hem de öğretmenler olarak görevimiz. Bu anlamda da önemli bir çalışmaya SODİMER ile imza atıyoruz. Dijital Eğitimde Fark Yaratanlar Zirvesi'nde, Türkiye genelindeki tüm öğretmenler bu dönemdeki dijital eğitim deneyimlerini, çalışmalarını ve bence daha da önemlisi bu süreçteki gözlemlerini ve geleceğe dair hayallerini, planlarını bu süreçte bütün öğretmenlerle paylaşacak.”

“Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak”

SODİMER Başkanı Prof. Dr. Levent Eraslan ise “Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Bundan sonra bütün eğitim-öğretim süreci böyle olmaya devam edecek. Daha da farklılaşacak. Şu anda yerli ve milli yazılımlarıyla binlerce öğrencisine etkili davranış kazandırmakta. Bu süreçte çok değerli öğretmenlerimizi, dijital eğitimin kahramanlarının ürünlerini de bekliyoruz.” dedi. (İLKHA)







Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir