• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Celal Kılıçdaroğlu’ndan İnce İroni “Ben de kardeşimi HDP’den istiyorum”
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yusuf Can – Haber Yorum

Abisi Kemal Kılıçdaroğlu ile taban tabana zıt söylemleri bulunan Celal Kılıçdaroğlu beraberindeki heyetle ailelerin bulunduğu çadıra gelip burada bekleyen ailelere hem desteğini deklare etti hem de abisine ilginç göndermelerde bulundu.

Milli Beka Hareketi Genel Başkan Yardımcısı olan Celal Kılıçdaroğlu daha önce de abisine karşı protestolara katılmış, pankartlar açmış ve birbirinden ilginç ailevi meseleleri ortaya dökmüştü.

Diyarbakır Annelerini ziyaretinde herkesi tebessüm ettiren bir pankart açan Celal Kılıçdaroğlu “Ben de ağabeyimi HDP’den istiyorum” diyerek çok ince bir ironiye imza atmış oldu.

Açtığı pankartla abisi (Kemal Kılıçdaroğlu’nun) HDP tarafından teslim alındığını iddia eden Celal Kılıçdaroğlu, abisini de buradaki annelere destek olmaya çağırdı.

"Ben şaşkınım neden buraya gelmiyor?” diye soran Celal Kılıçdaroğlu, şu açıklamayla da cevabını vermiş oldu;

“Ağabeyim Kılıçdaroğlu da 'Dostlarım' dediği HDP'ye ve İyi Parti'ye bağlı kaldı. Bunlara bağlı kaldıkça buraları görmezden geldi. Diyarbakır'da CHP'nin il ve ilçe teşkilatları neden buraya gelmiyor.”

C.Kılıçdaroğlu’nun bu açıklamaları birçok insanda düşündürürken güldüren bir etki yaparken bazısı da;

“Diyarbakır Annelerinin çabalarını sulandırdığı(!)” görüşünü ileri sürdü.

Aslında Celal Kılıçdaroğlu’nun yaptığı; abisiyle bir kez daha ekranlar karşısında ‘Hesaplaşmak ve onu küçük düşürmekti’

Bu konuda yaptığı ironi ve siyasi göndermeyle abisine bir kez daha çok ince bir mesaj yollayan Celal Kılıçdaroğlu’nun bu İRONİSİ, eminim ki HDP binası önündeki çadırlara verilen şekil ve konulan görseller kadar sulandırmamıştır.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir