• DOLAR 32.34
  • EURO 35.074
  • ALTIN 2238.87
  • ...
10'uncu sınıf öğrencileri için beceri temelli etkinlikler kitap seti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Lise öğrencilerine yönelik beceri temelli etkinlikler setinin ilki 9. sınıflar için hazırlanmıştı. 10. sınıflara yönelik kaynaklar da erişime açıldı. Öğrenci ve öğretmenler. eba.gov.tr adresinden sisteme giriş yaparak dersler butonundan ilgili dersin beceri temelli etkinlik kitabına ulaşabilirler. Ayrıca ogmmateryal.com.tr adresinden de ilgili derslerin etkileşimli kitaplarına erişim mümkün...

Beceri temelli etkinlikler kaynağında Türk Dili ve Edebiyatı, Tarih, Coğrafya, Felsefe, Matematik, Fizik, Kimya, Biyoloji, İngilizce derslerinden 980 etkinlik bulunuyor.

Etkinliklere eklenen kare kodlar aracılığıyla öğrencilerin ilgili ders kitabında kazanımların işlendiği sayfalara ulaşmaları da sağlanıyor.

10. Sınıf öğrencilerini beceri temelli etkinliklerle desteklemeyi amaçlayan kitap setinin paylaşıldığını duyuran Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Tüm dünya gibi Kovid-19 salgınından dolayı zorlu bir süreç yaşıyoruz. Bu nedenle öğrencilerimizde oluşabilecek öğrenme kayıplarını en aza indirebilmek için tüm birimlerimiz sürekli ilave destek kaynakları oluşturuyorlar." dedi.

Desteklerin giderek artacağının altını çizen Bakan Selçuk, "Mart ayı içerisinde de 11 ve 12. sınıflar için beceri temelli etkinlikler setini yayımlayacağız. Süreci koordine eden Bakan Yardımcım Mahmut Özer'e ve süreci büyük emek veren Ortaöğretim Genel Müdürü Cengiz Mete ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir