• DOLAR 32.571
  • EURO 34.993
  • ALTIN 2441.78
  • ...
Eksi 20 derecede meşaleli kayak gösterisi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

25 kişilik kayakçı grubu, ellerindeki meşalelerle güzel görüntü oluştururken, Bitlislilere unutulmayacak güzellikte görsel bir şölen sundu. Sporcular gösteri yaparken, gösteriyi izlemeye gelen Bitlisliler, yapılan meşaleli gösteriyi telefonlarıyla görüntüledi.

Eksi 20 derece dondurucu soğukta Bitlis yöresine has müzikler eşliğinde halaylar çekildi. Yapılan organizasyon hakkında gazetecilere açıklamalarda bulunan Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, bundan sonra bu etkinliği geleneksel hale getireceklerini belirtti.

Tanğlay "Geleneksel hale getireceğimiz kar şölenine hoş geldiniz. Belediye olarak karın başkenti olan Bitlis'te kar şöleni yapalım dedik. Bugün Rahva mevkiinde, El Aman Hanı tesisimizde halkımızla meşaleli kayak gerçekleştireceğiz. İkramlarımız olacak. Bitlis Belediyesi olarak, bundan sonra her kış bu programlarımızı artıracağız. Yoğun bir katılım var. Bunun devamını getireceğiz. Kışın çekilmez çilelerini eğlence haline getirmeyi düşünüyoruz." diye konuştu.

Düzenlenen meşaleli kayak gösterimini ölümsüzleştirmek isteyen fotoğraf severlerden Burhan Gündoğdu ise yapılan etkinliğin Bitlis'in tanıtımı için önemli bulduklarını, bu etkinliklerin artırılarak devam ettirilmesini arzuladıklarını söyledi. (İLKHA)













Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir