• DOLAR 32.602
  • EURO 35.004
  • ALTIN 2457.124
  • ...
Kassam Tugayları dronları düşürecek teknolojiye sahip
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DIŞ HABERLER SERVİSİ 

İlk günden bugüne kadar siyonist işgalcilere karşı direnen Filistinli gruplar, kendi kıt imkanlarına rağmen işgalcilerin önünde yıkılmaz set olmaya devam ediyorlar. Siyonistlerin korkulu rüyası haline gelen bu direnişçilerin önde gelenlerinden birisi de muhakkak ki İzzettin Kassam Tugaylarıdır. Direnişin sembolü olan bu direnişçiler şimdi de son model silahlara sahip işgalcilerin dronlarını düşürecek teknolojiye sahip oldular. Tabi bu da doğal olarak işgalcilerin korkusunu bir derece daha arttırdı. İşte haberin detayı;

İşgal rejiminin haber sitesi Walla, yayınladığı haberde, işgal rejiminin elindeki verilerin, Hamas'ın silahlı kanadı Kassam Tugayları’nın işgalcilerin insansız hava araçlarını düşürmek için teknolojik araçlar kullandığını gösterdiğini belirtti.

Walla sitesi, geçen yıl Gazze Şeridi'nde çok sayıda küçük İHA’nın düşürüldüğüne işaret etti.

Diğer yandan işgal rejimi güçleri, dün sabah Gazze Şeridi'nin güneyinde Han Yunus'un doğusunda küçük bir keşif uçağının düştüğünü duyurdu.

Palinfo’da yer alan habere göre, siyonist rejim ordu sözcüsü, uçağın operasyon faaliyetleri sırasında düştüğünü ve uçaktan bilgi sızıntısı korkusu olmadığını belirtti.

Walla haber sitesine göre, son bir haftada biri Lübnan'da, ikisi Gazze Şeridi'nde olmak üzere işgal rejimine ait toplamda 3 tane insansız hava aracı düşürüldü.

Ayrıca Filistinli kaynaklarda yer alan bilgiye göre, iki gün önce direniş unsurları, Beyt Hanun (Erez) Sınır Kapısı yakınlarında İşgal rejimine ait bir İHA ele geçirdi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir