• DOLAR 32.557
  • EURO 34.964
  • ALTIN 2458.321
  • ...
`Türkiye`deki NATO Üsleri Kapatılsın`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
İSTANBUL - Basın açıklamasını okuyan Eğitim İlke-Sen Başkanı Doğan Özlük, Ortadoğu`nun ve Müslüman halkların geleceğini kuşatan NATO`nun Anadolu`da her geçen gün üsleriyle işgali derinleştirdiğini, kendilerinin bu kuşatmaya karşı direneceklerini söyleyerek küresel 28 Şubatlara karşı geri çekilmeyeceklerini vurguladı.
 
NATO, batı kapitalizminin jandarması olan terörist bir örgüttür
Türkiye`nin, 1952`den beri NATO üyesi olduğunu hatırlatan Özlük, "NATO`nun nasıl bir örgüt olduğu açıktır. NATO, batı kapitalizminin jandarması olan terörist bir örgüttür. NATO, küresel emperyalizmin vurucu şebekesidir, operasyon örgütüdür! Sıkışan küresel sermayeye kanallar açmak için vardır! İslam ümmetinin yeni bir dünya kurmasına karşı durmak için vardır" dedi.
 
Batılılarca bahar adı verilen süreç, yeni bir terbiye operasyonudur
Bugün ümmete küresel bir 28 Şubat yaşatılmak istendiğini belirten Özlük, sözlerini şöyle sürdürdü: "Yüz yılı aşkındır işgal ve katliamlara karşı var olma savaşı veren Ortadoğu halkları yeni bir saldırı dalgasıyla karşı karşıyadır. Batılılarca bahar adı verilen süreç, yeni bir terbiye operasyonudur. Rızaya dayalı terbiyenin işe yaramadığı yerlerde şiddet devreye giriyor. Bugün Suriye halkı fillerin tepiştiği arenada ezilen çimenleri oynuyor. Şehirler yok edilirken on binlerce insan katlediliyor, yüz binlerce insan yurtlarından uzaklara kaçıyor."
 
Malatya Kürecik`teki NATO radarını söküp atılmalı
Türkiye`deki NATO üslerinin kapatılmasını istenen açıklamada son olarak, "Türkiye, batılı kapitalist blokla başlangıcından bugüne sürdürdüğü ittifakını her geçen gün daha da derinleştiriyor. AKP iktidarının NATO üs ve patriotlarıyla her geçen gün daha da perçinlediği bu ittifakın temel hedefi İslam halklarının geleceğidir, ayağa kalkma potansiyelidir. Malatya Kürecik`teki NATO radarını söküp atmak, Patriotları geldikleri yere göndermek, İncirlik`teki ABD üssünü kapatmak, İzmir`deki NATO kara karargâhını def etmek boynumuza borç olsun" denildi. (Cuma Karakoç - İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir