• DOLAR 32.566
  • EURO 34.958
  • ALTIN 2443.109
  • ...
Gazeteciler günlerini sağlıkçılara adayarak kutladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Mardin Gazeteci ve Yazarlar Cemiyeti, 10 Ocak Gazeteciler Günü’nde farklı bir etkinliğe imza attı. Pandemi sürecinde olağanüstü gayretleri ile çalışan sağlık çalışanlarını unutmayan gazeteciler, sağlık çalışanlarına yönelik bir program düzenledi.

 

Sağlık İl Müdürlüğü Konferans Salonunda maske mesafe ve hijyen kurallarına riayet edilerek düzenlenen programa Sağlık İl Müdürü Uzm. Dr. Saffet Yavuz, Mardin Gazeteci ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Kadir Üründü, sağlık yöneticileri, çalışanları ve cemiyet yöneticileri katıldı.

Abdülkadir Üründü

“Bütün sağlıkçılarımızı tebrik ediyoruz”

Mardin Gazeteci ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Abdülkadir Üründü, yaptığı konuşmasında şunları söyledi:

“10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebeti ile her yıl yaptığımız kutlamaları gazeteciler olarak sosyal sorumluluk gereği bir farkındalık oluşturmak için takdire şayan emekçilerin sağlıkçılar olduğunu, pandemi sürecinde insanüstü gayret gösterdiklerini ve bu gayretlerine vakıf olan, onlarla aynı mesaiyi paylaşan, gayret ve çabalarını bizzat yaşayıp ve şahitlik eden gazeteciler olarak bir plaket ile ödüllendirip günün anısına onlarla bir araya geldik. Biz kutlanmak yerine onları kutlamış olduk. Güzel bir program oldu, bu vesile ile bütün sağlıkçılarımızı bir kez daha tebrik ediyoruz. Bundan sonraki yaşamlarında sağlık ve mutluluk diliyoruz.”

Saffet Yavuz 

“Bu ödül bizim çalışmamızı, şevkimizi daha da arttıracaktır”

Sağlık İl Müdürü Uzm. Dr. Saffet Yavuz da kendilerini bu özel günlerinde unutmadıkları için gazetecilere teşekkür etti.

İl Müdürü Yavuz, “Öncelikle Çalışan Gazeteciler Günü’nde tüm basın çalışanlarının, gazetecilerin gününü kutluyorum. Tarafsız, ilkeli, dürüst haber yapmak için uğraşan gazetecilerimizin bu günün de biz sağlık çalışanlarını ayrıca memnun etti. Tüm Mardin’de çalışan sağlık çalışanları adına bu duyarlılıkları için teşekkür ediyoruz. Bizi hatırlamak, motivasyonumuzu üst düzey arttırıyor. Bütün dünyaya örnek olan Sağlık Bakanlığımızın çalışmalarını biz de ilimizde, elimizden geldiğince yapmaya çalışıyoruz, bugüne kadar da çok şükür hastanelerimizde, sağlık hizmetlerini aksatacak bir problem ile karşılaşmadık. Tabi ki bu ödül bizim çalışmamızı, şevkimizi daha da arttıracaktır.” şeklinde konuştu.

Sağlık çalışanlara birer plaket ve hediye paketi verildi

Konuşmalardan sonra üstün gayret ve başarılarından dolayı Kızıltepe İlçe Sağlık Müdürlüğünde görevli Diş Hekimi Turgut Sönmez’e, Midyat İlçe Sağlık Müdürlüğünde görevli Sağlık Memuru Mustafa Yüksek’e, Artuklu 112’de görevli Ambulans Şoförü Mehmet Ergün’e, Artuklu 112’de görevli paramedik Emre Çamlı’ya, Kızıltepe Devlet Hastanesinde görevli ebe Emine Koçhan’a, İl Sağlık Müdürlüğünde görevli eczacı Haşim Ökmen’e, Mardin Devlet Hastanesinde görevli Uzm. Dr. Hakan Güner’e, hemşire Fadime Mican Ekinci’ye, Biyolog İrfan Kılıç’a, Sağlık Müdürlüğünde görevli İbrahim Erol ve Mardin Park Hastanesinde görevli Sadettin Ersöz’e birer plaket ve hediye paketi verildi.

“Gazeteciler bizi unutmadığı için çok teşekkür ediyoruz”

Plaket alan 112 Acil Sağlık Ambulans Şoförlerinden Mehmet Ergün, “Gazeteciler bizi unutmadığı için çok teşekkür ediyoruz. 112’de çalışıyorum işimiz biraz yoğun.” dedi. (İLKHA)











Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir