• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Bağlar Belediyesinin mahallelerde yol ve kaldırım çalışmaları devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kırsal Özdemir Mahallesi’nin uzun yıllardır devam eden ve vatandaşların şikayetine konu olan yol sorununu çözüme kavuşturdu.

Mahalle merkezinde 3,5 kilometrelik yeni yol açılarak ulaşımda yaşanan aksaklıklara son verildi. Alt temel ve üst yapı malzemeleri döşenerek inşa edilen yol, yapılan çalışmaların ardından vatandaşların hizmetine sunuldu.

Çalışmaların yapıldığı 5 Nisan Mahallesinde çevre esnafını ziyaret eden Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, esnafların taleplerini dinledi.

Çeşitli konulara ilişkin sorun ve taleplerini aktaran vatandaşlar, genel anlamda hizmetlerden memnun olduklarını dile getirerek yapılan hizmetlerden dolayı Beyoğlu’na teşekkür etti.

"2021 Yılı hizmette doruğa ulaştığımız yıl olacak"

Hizmette sürekliliğin esas olduğunu belirten Beyoğlu, "2019 ve 2020 yıllarında ilçe tarihinin en güzel hizmetlerini yaptık. Ama bununla yetinmeyeceğiz. Şimdi çıtayı daha yukarıya çektik. 2021 yılı bu bakımdan inşallah doruk noktasına ulaştığımız dönem olacak." ifadelerini kullandı.

Beyoğlu, eşi Dürdane Beyoğlu ile beraber Kaynartepe Mahallesi’nde ise 4 aileye misafir oldu. Samimi bir ortamda geçen ziyarette Beyoğlu, kentsel dönüşümün yapılacağı mahallenin vatandaşlar için huzur adası haline geleceğini ifade etti. (İLKHA)













Bu haberler de ilginizi çekebilir