• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Anneleri Çalınınca Aç Kaldılar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
7 Kasım Mahallesi`nde ikamet eden İsmail Sungur`a ait 23 koyun, iki gün önce, gece saatlerinde ahıra giren kişi ya da kişilerce çalındı.

Koyunların çalınması üzerine 15 kuzu aç kaldı, yeni doğan 2 kuzu da telef oldu. Koyunların çalınmasına tepki gösteren Sungur, gazetecilere yaptığı açıklamada, gece doğum yapan koyununun başında nöbet tuttuğunu belirterek, koyun doğum yapınca uyuduğunu söyledi.

Uyuduktan sonra hırsızların ahıra girerek koyunlarını çaldığını savunan Sungur, ``Koyunlarımı gece saat 01.00`den sonra çalmışlar. Koyunlar çalınınca, kuzular açlıktan ölüyor. Kuzuları komşularımızın koyunları arasına götürdüm ölmesin diye. Bana değil bu kuzulara acısınlar. Kuzular açlıktan ölecek bu nasıl bir vicdandır`` dedi.

Koyunlarının borcunu henüz ödeyemediğini belirten Sungur, ``Koyunların bir çoğunu borca aldım. Ben sadece bu kuzulara acıyorum. Götürmüşken hepsini götürseydiler de ben bu kadar üzülmeseydim. Ben bu yavruları aç görünce çok üzülüyorum`` ifadelerini kullandı.

İsmail Sungur`un eşi Nuran Sungur da koyunları beslemek için onca emek verdiğini belirterek, ``Allah rızası için gören duyan varsa gelip bize bildirsin. İki tane kuzu açlıktan öldü, diğer kuzuları da komşulara bıraktık. Zor durumdayız`` dedi.
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir