• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.98
  • ...
HÜDA PAR teşkilatlanma çalışmalarını sürdürüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
HABER MRK - Teşkilatlanma çalışmalarını sürdüren HÜDA PAR, son olarak Diyarbakır`ın Yenişehir, Bursa`nın Nilüfer Bingöl`ün Solhan ilçe teşkilatlanmasını da tamamladı.
 
Diyarbakır Yenişehir ilçe teşkilatı kuruldu
Sabaha saatlerinde HÜDA-PAR Diyarbakır`ın Yenişehir ilçe teşkilatının kurulması için kaymakamlığa dilekçelerini veren teşkilat kurucusu Vedat Sağmak; "HÜDA-PAR genel merkezinin bizlere verdiği yetki belgesi ile başvurumuzu yaptık. HÜDA-PAR` ın genelde tüm ülkeye özelde Diyarbakır halkına hayırlı olmasını temenni ediyoruz " şeklinde konuştu.
 
Halka hizmet götüreceklerini ifade eden Sağmak, "Bizler Türkiye`deki siyasi partilerin bölgeye yeterince hizmet etmedikleri kanaatindeyiz. HÜDA-PAR olarak amacımız hakkın yolunda halka hizmet etmektir ve bu bağlamda ırk, dil, renk ayrımı yapmaksızın, inanç ayrımı yapmaksızın halkımıza hizmet götürmeye talibiz" dedi.
 
Sur ilçe teşkilatı verilen dilekçe ile kuruldu
HÜDA PAR Diyarbakır merkez Sur İlçe Teşkilatı Kaymakamlığa verilen dilekçe ile resmen kuruldu. Sur İlçe Teşkilatı Başkanı Mahmut Uçar basına yaptığı kısa açıklamada, teşkilatın memlekete ve halka hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.
 
Bursa Nilüfer ilçe teşkilatı kuruldu
HÜDA PAR Nilüfer İlçe Teşkilatı da, ilçe Kaymakamlığına verilen dilekçe ile resmen kuruldu. Dilekçenin verilmesinin ardından kısa bir açıklama yapan HÜDA PAR Nilüfer İlçe Başkanı Nüsret Baylan, Hür Dava Partisi (HÜDA-PAR) Genel Merkezinden aldıkları yetki belgesiyle Nilüfer Kaymakamlığına müracaatta bulunduklarını belirtti.
 
Kurdukları ilçe teşkilatının tüm insanlık adına hayırlara vesile olmasını dileyen Baylan, "Teşkilatımız özellikle Nilüferimize ve başta Bursa`mıza olmak üzere ülkemiz ve bütün insanlık için hayırlara vesile olur inşallah. Temiz, dürüst ve ilkeli bir siyaset için Allah-u Teâlâ`nın yardımını diliyoruz. Gayemiz adalettir, hürriyettir, hakkaniyettir, barıştır, huzurdur ve kardeşliktir. Bu konuda üzerimize düşen her türlü insani sorumluluğu almaya hazırız" dedi.
 
Adana Yüreğir ilçe teşkilatı kuruldu
Hür Dava Partisi Yüreğir ilçe teşkilatı Adana Valiliği`ne verilen dilekçeyle resmen kuruldu.
 
İlçe teşkilatının kuruluşun ardından kısa bir açıklama yapan HÜDA-PAR Yüreğir İlçe Başkanı Yılmaz Geçer, " HÜDA-PAR`ın Yüreğir İlçe Teşkilatını kurmak üzere ilgili evrakımızı Valiliğimize sunduk. Evrakımızın işleme konulmasıyla ilçe teşkilatımız resmen kurulmuş oldu. Yapacağımız tüm çalışmaların halkımızın arzuladığı barışa, huzura ve refaha katkı sağlamasını temenni ediyoruz. Partimizin ümmete, milletimize ve halkımıza hayırlı olsun" dedi.
 
HÜDA PAR`ın Yüreğir İlçe Teşkilatında Yılmaz Geçer ilçe başkanı olarak yer alırken; İlçe İdare Kurulu ise Mehmet Emin Yiğit, Ali Güneş, Mehmet Bucak ve Abdulkadir Kanat isimlerinden oluştu.
 
Bingöl Solhan ilçe teşkilatı resmen kuruldu
Bingöl`ün Solhan ilçesindeki çalışmalarını tamamlayan Hür Dava Partisi, ilçe kaymakamlığına verilen dilekçe ile Solhan ilçe teşkilatını resmen kurdu.
 
HÜDA PAR Solhan İlçe Başkanı H. Setrettin Kırım, Kaymakamlık çıkışında yaptığı kısa açıklamada,"HÜDA PAR Solhan teşkilatı olarak aldığımız yetki belgesiyle Solhan İlçe Kaymakamlığına başvuruda bulunduk. Başvurumuzun ardından `Alındı Belgesi`ni aldık. Yani aldığımız bu belgeyle Hür Dava Partisi Solhan İlçe teşkilatını resmen kurmuş bulunmaktayız. Hakkın ve adaletin üstünlüğünü esas alan bir misyon üstlenmek üzere halka hizmeti, hakka hizmet olarak görüyoruz. Hakka ve halka hizmet noktasında fedakârlıktan ve hizmetten kaçınmayacağımızı buradan halkımıza ilan ediyoruz. Cenabı Allah`tan partimizi memleketimiz ve Solhan halkı için hayırlara vesile kılmasını diliyorum" şeklinde konuştu. (M.Sait Adiyaman, Osman İçli, Nurullah Aslım, Ayhan Kaya, Nihat Kanat, Muhsin Barış - İLKHA)

 

 

 

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir