• DOLAR 32.257
  • EURO 34.71
  • ALTIN 2405.948
  • ...
`Gelin Diyarbakır`da bir yatırımınız olsun`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - 27 Şubat 4 Mart tarihleri arasında kutlanan vergi haftası nedeniyle kamu kurumlarıyla ziyaretlerini sürdüren Vergi Dairesi Başkanı Osman Özbakır`ı yardımcıları Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir`i, Genel Sekreter Yardımcısı Zülfü Atlı ile birlikte karşıladı. Vergi Haftasını kutlayan Baydemir, Özbakır`a başarı dileklerinde bulundu.

 

Diyarbakır`ın artık bir metropol kent olduğunu anımsatan Baydemir, metropol olmanın vermiş olduğu avantajlardan yararlanmak gerektiğini söyledi. Kentte faaliyet yürüten ancak esas merkezi Diyarbakır`da olmayan işletmelere seslenen Baydemir, bir merkezlerini Diyarbakır`da açmalarını önererek, Diyarbakır`ın bu manada ihtiyaç sahibi bir kent olduğunu söyledi. Baydemir, aynı zamanda Diyarbakır`da ve kent dışında bulunan bütün Diyarbakırlılara da \"Gelin Diyarbakır`da bir yatırımınız olsun. Diyarbakır`ın yatırım avantajları bugün Türkiye`nin batı yakasındaki pek çok kentimizden daha avantajlı duruma gelmiş durumda\" diye konuştu.

 

Vergi Dairesi Başkanı Osman Özbakır`da, vergi bilincinin artması, verginin ülke ve kent ekonomisine katkısına dikkat çekmek için bu haftanın kutlandığını belirtti. Özbakır alt ve üst yapısını tamamlamış kentlerin vergiye önem verdiğine dikkat çekti. (Osman İçli-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir