• DOLAR 32.45
  • EURO 34.757
  • ALTIN 2437.327
  • ...
Su taşkınlarına kalıcı önlem
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MANİSA - Turgut Özel Mahallesi`nde Cezaevi ile Halıcılar Sitesi arasında kalan bölgede yaşanan su taşkınlarını önlemek amacıyla çalışma başlatıldı. Manisa Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışmaların birkaç gün içinde tamamlanacağı belirtildi.


Bölgede yapılan çalışmaları Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Erdal Nohutçu ile birlikte inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Tamer Çipiloğlu, çalışmalar hakkında bilgi verdi. Çalışmaların bir haftadır devam ettiğini ifade eden Çipiloğlu, \"Bu bölgede geçtiğimiz günlerde yaşanan aşırı yağışlarla birlikte taşkınlar meydana geldi. Taşkınların önüne geçmek amacıyla 200 metrelik bir yağmur drenajı hattı döşeniyor. Bu çalışmalarla birlikte, bölgede yaşanan su taşkınlarının tamamen ortadan kaldıracağız\" dedi.

Su taşkınlarının yaşandığı Bedesten ile birlikte Yeni Hal karşısında bulunan Ulaşım Koordinasyon Binası`nın olduğu bölgelerde de yağmur suyu hattı çalışması yapıldığının altını çizen Başkan Yardımcısı Çipiloğlu, \"Bu iki bölgede de yağmur suyu ve atık su taşkınlarının önüne geçmiş olduk. Kentimize hayırlı olsun\" diye konuştu. (Ramazan Sındıraç-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir