• DOLAR 32.352
  • EURO 35.139
  • ALTIN 2308.306
  • ...
HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Cens: "Filistin'e artık ilaç parası da gönderemeyeceğiz"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

"Kitle İmha Silahlarının Yayılmasının Finansmanının Önlenmesine İlişkin Kanun Teklifi"nin ilk 19 maddesi, TBMM Genel Kurulunda kabul edildi.

AK Parti'nin kanun teklifine göre, BMGK'nın terörist ilan ettiği ya da yaptırım kararı aldığı kişi veya kuruluşlara her türlü fon toplanması veya sağlanması yasak olacak.

Yurt dışına yapılacak yardımların, yardım gerçekleştirilmeden önce mülki idare amirliğine bildirilmesinin de zorunlu hale geldiği yasaya bir tepki de HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Abdurahman Cens'ten geldi.

Konu ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Cens "Filistinli kardeşler! Tasarı yasalaştı. Türkiye Müslümanları olarak size zaten füze müze, silah milah veremiyorduk, şimdi ilaç parası da gönderemeyeceğiz. Allah'a tevekküle devam edin. O, size yeter de huzuruna çıktığımızda bakalım bize ne olacak, sizi bizi bu hale düşürenlere ne olacak?" diye sordu.

Kanun Teklifinin görüşüldüğü saatlerde, siyonist işgal rejiminin Gazze'ye yönelik hava saldırısına da değinen Cens, "Yapılan komplimanla cûş u huruşa gelen işgalci siyonist, Gazze'yi gönlünün arzuladığınca bombaladı." ifadelerine yer verdi.

(İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir