• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Biden’dan korkutan açıklama: En karanlık günler daha gelmedi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bill Gates'ten sonra şimdi de Biden seçim stratejisini Trump korona ile mücadele üzerine kuran Biden seçildikten sonra bunlar daha iyi günler açıklamasında bulundu ve korona ile mücadele edemeyeceğinin ilk işaretlerini verdi.

Delaware eyaletinde açıklamalarda bulunan Biden, ülkede virüs nedeniyle günlük can kayıplarının 3 bin civarında olduğuna dikkat çekti.

Gelecek aylarda on binlerce daha can kaybı yaşanacağını dile getiren ABD'nin seçilmiş başkanı, aşıların bunu durduramayacağını savundu.

Covid-19 verilerinin derlendiği 'Worldometers'a göre, ABD'de virüs tespit edilen kişi sayısı 18 milyon 485 bin 195'e, salgın nedeniyle yaşamını yitirenlerin sayısı ise 326 bin 906'ya yükselmiş durumda.

Seçim sürecinde ise Biden Trump'u süreci yönetememekle suçlamış ve kendisinin süreci kısa bir sürede toparlayacağını iddia etmişti.

Biden'ın bu açıklaması gündemde hala tartışılan bu virüs küreselcilerin bir projesidir iddiasını bir kez daha gündeme taşıdı. Bilindiği üzere Bill Gates bu konu ile ilgili suçlanan kişilerden biri ve Amerikan seçimlerinde küreselci diye adlandırılan büyük sermaye sahibi aileler Biden'ı desteklemişlerdi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir