• DOLAR 32.331
  • EURO 34.764
  • ALTIN 2388.95
  • ...
İstanbul'da akaryakıt operasyonu: 22 gözaltı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İstanbul'un Büyükçekmece, Küçükçekmece, Başakşehir, Bahçelievler, Esenyurt ve Çatalca ilçelerinde "10 Numara Yağ" olarak tabir edilen karışımlı akaryakıt satışı yapıldığının tespit edilmesi ile birlikte İstanbul merkezli 4 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonlarda 22 kişi yakalandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı basın açıklamasında konuya ilişkin şu bilgilere yer verildi:

Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince akaryakıt kaçakçılığının önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında; ilimiz Büyükçekmece, Küçükçekmece, Başakşehir, Bahçelievler, Esenyurt ve Çatalca ilçelerinde bulunan tır parklarında bir suç örgütü tarafından '10 Numara Yağ' olarak tabir edilen karışımlı akaryakıt satışı yapıldığı yönünde bilgi edinilmesi üzerine 11 Aralık 2020 günü saat 05.00 sıralarında İstanbul merkezli 4 ilde gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda toplam 22 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Açıklamada, operasyon kapsamında toplam 126 bin 300 litre karışımlı akaryakıt (10 Numara Yağ) ve 7 adet kapalı kasa aracın ele geçirildiği, toplamda 850 bin TL'lik kamu zararının oluşması engellendiği belirtildi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir