• DOLAR 32.503
  • EURO 34.834
  • ALTIN 2442.2
  • ...
HÜDA PAR Sason İlçe Teşkilatı Kuruldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Kurulduğu günden bu yana teşkilatlanma çalışmalarına hız veren Hür Dava Partisi (HÜDA PAR)`nin Sason İlçe Teşkilatı, İlçe Kaymakamlığına verilen dilekçe ile resmen kuruldu.

Verilen dilekçenin ardından kısa bir açıklama yapan HÜDA PAR Sason İlçe Başkanı Sait Seyitoğlu, HÜDA PAR Genel Merkezinden aldıkları yetki ve gerekli belgelerle Sason Kaymakamlığına müracaatta bulunduklarını belirtti.

Kurdukları ilçe teşkilatının tüm insanlık adına hayırlara vesile olmasını dileyen seyitoğlu, "Teşkilatımız özellikle Sason`umuza, Batman`ımıza ve bölgemiz başta olmak üzere ülkemiz ve bütün insanlık için hayırlara vesile olur inşallah. Temiz, dürüst ve ilkeli bir siyaset için Allah-u Teâlâ`nın yardımını diliyoruz. Gayemiz adalettir, hürriyettir, hakkaniyettir, barıştır, huzurdur ve kardeşliktir. Bu konuda üzerimize düşen her türlü insani sorumluluğu almaya hazırız" dedi.

Seyitoğlu, ayrıca HÜDA PAR Genel Başkanı Sayın Hüseyin Yılmaz`ın babasının vefatından dolayı Allah`tan rahmet, geride kalanlara sabır diledi. (Kadir Çelik-İLKHA)

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir