• DOLAR 32.512
  • EURO 34.958
  • ALTIN 2433.538
  • ...
Elazığ basınında bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ELAZIĞ- Elazığ`da yayımlanan gazete ve haber sitelerinden bazı haber başlıkları şu şekilde…


ELAZIĞ STAR HABER GAZETESİ: MÜSİAD`IN KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ RAFAMI KALDIRILACAK?
Elazığ MÜSİAD eski şube başkanı ve 2011 Genel seçimlerinde Elazığ Ak Parti Milletvekili adayı olan Metin Bulut`un proje koordinatörlüğünü yaptığı MÜSİAD tarafından desteklenen Salıbaba, Çatalçeşme ve Karşıyaka mahallerinde uygulanacak olan kentsel dönüşüm projesinin neden başlatılmadığı ilimizde merak konusu oldu.


NURHAK GAZETESİ: PLATFORM RAPORUNU AÇIKLADI
Elazığ Sivil Toplum Kuruluşları Platformu, Harput`un önemi ve atılması gereken adımlarla ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamada şunlara yer verildi: \"Harput`un sahip olduğu tarih, kültür ve turizm potansiyelini ortaya çıkarılması Elazığ ve içinde bulunduğumuz bölge için önemi tartışılamayacak kadar büyüktür. Harput`un yeniden ihyası için Valilik ve Belediye tarafından başlatılan çalışmalar ile bir noktaya gelinmiştir. Ancak Harput`un tarihi ve turistik yönden cazibe merkezi haline gelebilmesi için mevcut problemlerinin çözülmesi ve yeni adımların atılmasına ihtiyaç duyulmaktadır.


ELAZIĞ NET HABER.COM: ELGİAD ÜYELERİ SUDAN`DAN DÖNDÜ
Elazığ Genç İşadamları Derneği (ELGİAD) üyeleri, iş gezisi kapsamında gittikleri Sudan`dan döndü. ElGİAD Başkanı Tarık Aşçıoğlu, dernek binasında yaptığı açıklamada, Sudan`da 100`e yakın Türk iş adamının olduğunu, bunlardan demir-çelik üreten fabrikaları gezdiklerini, bu yatırımcılarla Sudan`daki iş fırsatlarını ve riskleri değerlendirdiklerini belirtti.


GÜN IŞIĞI GAZETESİ: İŞÇİLERİN PASOLARI ELLERİNDEN ALINDI!
Elazığ Belediyesinde pür emanet olarak çalışan işçilerin pasolarının ellerinden alındığı iddia edildi.


SON BASKI.COM: HAZARBABA`DA KAYAK KEYF
Elazığ`ın Sivrice ilçesinde Hazar Gölü manzarasıyla konuklarına eşsiz güzellikler sunan Hazarbaba Kayak Merkezi`ne bölge insanı ilgi gösteriyor.


ELAZIĞ GAZETESİ: ELAZIĞ DEFTERDARLIĞI NDA KAN DEĞİŞİMİ
Maliye Bakanı Mehmet ŞİMŞEK, 23 ilin defterdarlarını değiştirdi. Buna göre Elazığ Defterdarı Rıfat ÖZYÜNLÜ Erzincan Defterdarlığına atandı. Elazığ defterdarlığına ise Karaman Defterdarlığı Muhasebe Müdürü Erdoğan YILDIRANER atandı.


AJANS23.COM:ELAZIĞ`DA TRAFİK KAZASI 1 YARALI
Elazığ Harput yolunda meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.(Yasin Kavaklı - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir