• DOLAR 32.576
  • EURO 35.005
  • ALTIN 2461.574
  • ...
Acılı baba:`Kazada ölen oğlum özürlü değildi`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN- Atatürk Bulvarı Cihan Kavşağı`nda 10 Şubat günü gece saat 23.00 sıralarında bir aracın çarparak ölümüne neden olduğu Mecit Halimoğlu`nun basında yer aldığı şekliyle özürlü olmadığı belirtildi. Mecit Halimoğlu(29)`nun babası Ahmet Halimoğlu (61) kazada ölen oğlunun haberlerde geçtiği gibi özürlü olmadığını söyledi.
 
Baba Ahmet Halimoğlu, "Trafik kazasında ölen oğlum Mecit`in hiçbir engelli durumu yoktu, yufkacıda çalışıyordu. Haberlerdeki karışıklık merhum Mecit, özürlü Ağabeyi Şehmus Halimoğlu ile (31) yaya geçidinden eve dönerken kaza yaşandı ve kaza sonucu Mecit vefat ederken özürlü oğlum Şehmus hiçbir yara almadı" dedi.
 
Acılı baba Ahmet Halimoğlu, haberlerdeki yanlışlık ve karışıklıktan dolayı aile olarak üzgün olduklarını ifade ederek kamuoyuna ölen oğlunun değil kazada yara almadan kurtulan oğlunun özürlü olduğunu belirtmek istediklerini söyledi.
 
Aile olarak kazaya neden olan aracın sürücüsünden şikayetçi olduklarını ifade eden Halimoğlu, "Kaza sonrası araç sürücüsü tutuklandı. Yargı sürecini aile olarak yakından takip edeceğiz" ifadelerini kullandı.(Veysi Demir-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir