• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Osmaniye esnafının başı dolandırıcılarla belada
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

OSMANİYE - Son günlerde Osmaniye esnafı, hırsızlık olaylarıyla daha çok karşılaşmaya başladı.

 

Edinilen bilgilere göre, Musa Şahin Bulvarı üzerinde esnaflık yapan İsa Kalender (38) kısa süreliğine dükkanından ayrıldıktan sonra yoldan geçen bir dolandırıcı işyerinde küçük çocuğu görünce hemen içeri giriyor.11 yaşındaki çocuğa babana 20 TL borcum var ben sana 50 TL vereyim sen bana 30 TL ver. O esnada elini cebine atıp parayı çıkarır gibi yaparak 30 TL`yi alıp ben hemen geliyorum dedikten sonra oradan kayboluyor.

 

Yaşanan dolandırıcılığı anlatan esnaf İsa Kalender, daha önce de buna benzer 3 olay yaşadığını ama güvenlik kamerası olmadığı için bunu görüntüleyemediğini söyledi. Olaya tepki gösteren Kalender, \"Artık canımıza tak etti ne yapacağımızı bilmiyoruz\" diyerek tepkisini dile getirdi.

 

Bir diğer olay ise aynı cadde üzerinde market işleten Ömer Faruk Hançer`in (29) başına geldi. İlke Haber Ajansına konuşan Hançer, İşyerimin önünde maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi. Kaza yapan kişiye yardım etmek için dışarı çıktım. Bu sırada iki kişiden biri elemanımı oyalarken, diğerinin de içeriye girdiğini ve çekmecedeki bir miktar parayı alarak kayıplara karıştığı tespit ettik.

 

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, marketteki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek, işyerine gelen 2 zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı. (Abdulkadir Alakuş, Sinan Özdil - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir