• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Gece kulüpleri sağlığımızı tehdit ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gece kulüpleri Türkiye'nin sağlığını tehdit ediyor

Koronavirüs tedbirleri kapsamında gece kulüpleri ile ilgili birtakım kısıtlamalar getirilirken, halkın sağlığına önem vermeyen kişiler gece kulüplerinde sözde eğlenmenin yolunu tuttu. Bu da vaka sayısında artışa neden oluyor

Günden güne artan vaka sayılarının artması üzerine polis sosyal mesafe ve maske kurallarının hiçe sayıldığı gece kulübüne polis baskın yaptı.

Yapılan incelemelerin ardından mekanın ruhsatsız olduğu belirlendi. Mekanda bulunan 29 müşteriye ve işletme sahibine toplam 150 bin lira para cezası kesildi.

Daha önce de yasak olmasına rağmen özellikle sosyete ve elit kesim gizlice böyle girişimlerde bulunmuştu. Artan vaka sayılarına rağmen bu sözde eğlence rezaletlerini tertip edilmesi sorumsuzluk olarak değerlendirildi. Zira o gece kulüplerine maske mesafe kuralına zerre dikkat etmeyenler sonraki günlerde halkın arasına katılıyor ve kendilerinde taşıyıcılık varsa bu şekilde virüs yayılmış oluyor.

Umreciler ve Ayasofya'nın açılması sürecini bile hala utanmaz bir şekilde korunavirüsün artma nedeni olarak değerlendiren bir kısım medyanın gece kulüplerine yönelik baskınlarla ilgili tek satır eleştiride bulunmaması da şaşırtmadı

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir