• DOLAR 32.602
  • EURO 35.004
  • ALTIN 2457.124
  • ...
HÜDA PAR İstanbul İl Başkanlığından Şoförler Odasına ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

HÜDA PAR heyeti Oda Başkanı Kemal Sarı tarafından karşılandı. Esnafının yaşadığı sorunları yerinde görmek için ziyaretlerini sürdüren Elibüyük, bürokratların sorumsuzluğuna ve liyakatsizliğine değindi.

Elibüyük, “Bürokratlar sahayı bilmiyor. Ülkenin merkezden yönetilmesi bizim canımızı yakıyor. Yetkililer ana arterlerden gidiyor. Arka sokakları benim ve sizin kadar bilmez. Memleketimiz bu tür idarecilerin yüzünden bu sıkıntıları çekiyor. Makam araçlarından inip de şehrin arka sokaklarına gitmeyen yetkili orada bulunan vatandaşın ve esnafın sıkıntısını bilemez. Bürokratlar sahayı bilmeyen bürokratlar. Alanı bilecekler ve bu işin muhataplarını dinleyecekler. Biz bu tür sıkıntıları rapor haline getirip duyuracağız. Yetkililerle görüşmelerimizde ileteceğiz.” dedi.

Vatandaşın ve esnafın sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini belirten Elibüyük, sahada olmanın sorunları çözmede etkin olduğunu vurguladı.

Elibüyük, "HÜDA PAR olarak bizler halkın içindeyiz. Ve en büyük gücümüz de bu. Halkımızı iyi tanıyoruz ve sıkıntılarını biliyoruz. Sıkıntılarını çözebilecek idari mekanizmada değiliz ama bunları iletebilecek ve kamuoyu oluşturabilecek gücümüz var. Hiçbir siyasi çıkar elde etmek için yapmıyoruz meselemiz üzüm yemek bağcıyı dövmek değil. Birçok sorunu medya ile paylaşmadan önce muhataplarla paylaşıyoruz. Bakın bizler bu sorunu haberleştirmek istemiyoruz bu sorunu çözün diyoruz. Ama çözülmediği takdirde biz bu sorunları kamuoyu ile paylaşırız. Sorunu çözme noktasında elimizden ne geliyorsa da yapıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Yapılan ziyaretten dolayı memnuniyet duyan Kağıthane Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası Başkanı Kemal Sarı, yetkililerin sorunları çözmediğini ve daha fazla sorun ürettiğini dile getirdi.

Sarı, “belediyemizle birlikte şoförlerimizin sorununa çözüm bulmak için bir araya geliyoruz. Sorunlarımızı yetkililere iletirken hepsinin hallolacağını ifade ediyorlar ama sonrasında sorunlarımızın halledilmesi gerekirken belediyenin sorunuyla karşı karşıya kalıyoruz.” dedi. (İLKHA) 









Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir