• DOLAR 32.446
  • EURO 34.768
  • ALTIN 2437.735
  • ...
Elazığ basınında bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ELAZIĞ - 20 Şubat Çarşamba günü Elazığ`da yayımlanan yerel gazete ve haber sitelerinden bazı haber başlıkları şu şekildedir;


GÜN IŞIĞI GAZETESİ: KORKUTAN SENARYO!
Başbakanlık Afet Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Elazığ`ın deprem senaryosunu hazırladı. Senaryoda, Elazığ`da 6.5 büyüklüğünde bir deprem yaratıldı. Bu büyüklükteki depremin yaklaşık 9 şiddetinde etki yaratacağı belirtilerek, bu büyüklükteki depremin `çok tahrip edici` olacağı öngörüldü.


NURHAK GAZETESİ: ÇÖPE GİDEN EKMEĞİN DEĞERİ 1.5 MİLYAR TL
Ekmek İsrafını Önleme` kampanyasını herkesin desteklemesi gerektiği bildirildi. Toprak Mahsulleri Ofisi Elazığ Ajans Müdürü Nevzat Ural, ülkemizde bir yılda çöpe atılan 2,1 milyar adet ekmekle 542 bin ton buğdayın israf edildiğini, bunun parasal değerinin 1,5 milyar TL olduğunu söyledi.


AJANS 23. COM: ATEŞ:\"AKP`NİN BASKI DÜZENİNE BOYUN EĞMEDİK\"
Eğitim Sen il temsilcisi Eğitim-Sen Elazığ Şube Başkanı Halit Ateş dün yaşanan Göz altılarla ilgili bir basın açıklaması yaptı Ateş yaptığı açıklamada; AKP`nin \"ileri demokrasisi\" her gün yaşanan gözaltı ve tutuklama furyası ile devam ettiğine vurgu yaparak \"ancak otoriter, faşizan rejimlerde rastlanabilecek, emek ve demokrasi düşmanlığı üzerine inşa edilen bu sözde \"ileri demokrasiye\" muhalefet eden herkes gözaltına alınıyor ve tutuklanıyor\" dedi.


HABER AYRINTI.COM: FEDAŞ PERSONELİ SENDİKALI OLUYOR
FEDAŞ`ın Elazığ, Malatya, Bingöl ve Tunceli illerinde çalışan arıza bakım elemanları sendikalı olmak için notere başvurdu. FEDAŞ`ın Elazığ, Malatya, Bingöl ve Tunceli illerinde çalışan arıza bakım elemanları, TES-İŞ`e üye olmak için dilekçelerini verdiler. (Yasin Kavaklı - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir