• DOLAR 32.561
  • EURO 34.958
  • ALTIN 2444.249
  • ...
​Bağlar Belediye Başkanı Beyoğlu’ndan Macron'a tepki
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İslam'a ve kutsallarına hakaret eden Fransa'da yayın yapan Charlie Hebdo dergisinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çirkin saldırısını kınayan Beyoğlu, "Yüce dinimize, âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimize, ülkemize ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın kişilik hakları hedef alınarak yapılan alçak yayın ve söylemleri lanetliyorum." dedi.

"Bu tablo batı medeniyetinin çirkin yüzünü göstermektedir." diyen Beyoğlu, "Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un dediği gibi edep, haya ve ahlaki değerlerden kopmuş tek dişi kalmış canavar. Ne zihniyeti kokuşmuş olan Macron ne de onların paçavrası yayın organları sevgi ve merhamet dini İslam’a, onun merhamet abidesi Peygamberine ve İslam dünyasının umudu liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'a leke süremez. O leke onların alnında utanç vesikası olarak kalacaktır." ifadelerini kullandı.

"Millet olarak kenetlenmeliyiz "

Avrupa'dan yükselen saldırıların uyuyan devi uyandırmasına vesile olmasını beklediklerini söyleyen Beyoğlu, "Halkımız "her şerde hayır vardır " sözünü çok sever. Bu hayasızca saldırıları bir fırsat bilip oynanan oyunu görmeli ve daha çok kenetlenmeliyiz. Bu asil ve necip millet bir asır önce kendisini yok etmek isteyen emperyalizme unutamayacağı bir tokat indirdi. Bunun acısıyla saldırıyorlar. Bugün bölgesinde ve dünyada söz sahibi olan bir Türkiye ve lideri var. Bu yüzden bizi teslim almak istiyorlar. Dini değerlerden ekonomiye kadar her yerden zarar vermeye çalışıyorlar. Bizlerin daha çok çalışıp ülkemizi muassır medeniyetler seviyesine çıkararak ve ülkemizin etrafında kenetlenerek en güzel cevabı vermeliyiz.” ifadelerini kullandı. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir