• DOLAR 32.457
  • EURO 34.864
  • ALTIN 2448.182
  • ...
Emniyet Genel Müdürü Aktaş Ağrı'da temaslarda bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bir dizi incelemelerde bulunmak için Ağrı'ya gelen Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan ve İl Emniyet Müdürü Nihat Özen tarafından Ağrı Ahmed-i Hani Havalimanı'nda karşılandı.

Karşılamanın ardından İl Emniyet Müdürlüğü'ne geçen Aktaş ve beraberindekiler tören mangasını selamladıktan sonra Şeref Defteri'ni imzaladı.

Vali Varol ve Emniyet Müdürü Nihat Özen ile birlikte Polis Uygulama Noktasını ziyaret eden Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, kentte yürütülen güvenlik çalışmaları hakkında da bilgi aldı.

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, daha sonra sırası ile Vali Dr. Osman Varol'u makamında ziyaret ederek buradan, Vali Dr. Osman Varol ile birlikte İl Jandarma Komutanlığına geçti. Burada İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mehmet Çimen ile değerlendirme toplantısına katılan Aktaş, ardından Belediye Başkanı Savcı Sayan'ı ziyaret etti.

Ziyaretlerini Türkiye-İran sınırında bulunan Nikon mevzisinde sürdüren Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Vali Dr. Osman Varol ve beraberindeki heyet, sınır güvenliğini sağlamak amacıyla yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Bölge hakkında bilgi alan Aktaş, 2 bin rakımlı Zafer Üs Bölgesine ziyarette bulundu.

Zafer Üs Bölgesinde incelemelerde bulunan heyet, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Emniyet Genel Müdürü ve Vali Varol aracılığıyla görüntülü telefon görüşmesi gerçekleştirdi. (İLKHA)













Bu haberler de ilginizi çekebilir