• DOLAR 32.347
  • EURO 35.152
  • ALTIN 2238.488
  • ...
Süresiz nafaka mağdurları İstanbul’da buluşuyor!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DOĞRUHABER

Bir gün evli kalsalar dahi ömür boyu eski eşlerine nafaka ödemek zorunda kalan mağdurlar ‘artık yeter’ diyor. Yıllardır sorunlarının çözümü için talepte bulunan süresiz nafaka mağdurları basın açıklamasıyla yetkililere seslerine duyurmayı amaçlıyor. Süresiz Nafaka Mağdurları Platformu Başkanı İlhan Ergincan, “beklemeye tahammülümüz kalmadı” diyerek tüm mağdurları yarın ki basın açıklamasına davet etti.

PAZAR GÜNÜ KADIKÖY MEYDANINDA OLACAĞIZ

Süresiz Nafaka Mağdurları Platformu Başkanı İlhan Ergincan, “Cumhurbaşkanımız, Aile Bakanı, Adalet Bakanı ve milletvekilleri yıllardır süre gelen süresiz nafakayı ‘adaletsiz’ olarak tanımlamıştır. Anacak verilen sözlere rağmen meclisten mağduriyetlerin çözümü için bir yasa geçmemiştir. Artık mağdurların beklemeye tahammülü kalmamıştır. Süresiz nafaka adaletsizliğine dur demek için, uzaklaştırma kararı ile evsiz kalan tüm mağdurlar için bir araya gelme kararı aldık. 18 Ekim Pazar günü, saat 14.00’te Kadıköy Meydanında olacağız.” dedi.

“AİLENİN DEVAMI İÇİN, HAKSIZLIKLARIN SON BULMASI İÇİN BİZE DESTEK OLUN”

Toplumun temel taşı Ailenin yıkılmaması için çabaladıklarını belirten Ergincan, “Bu amaç uğruna bizi destekleyen herkesi basın açıklamamıza davet ediyoruz. Hz. Ali, ‘’Haksızlıklar karşısında susan dilsiz şeytandır.’’  Demişti. Biz de haksızlıklara karşı boyun eğmemek ve dilsiz şeytan olmamak için vatandaşlarımızın bizi desteklemesini ve bu haksızlığın sonra ermesini istiyoruz. Gelecek nesillerimiz için, Ailenin devamı için, haksızlıkların son bulması için sen de bize destek ol.” dedi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir