• DOLAR 32.459
  • EURO 34.755
  • ALTIN 2437.049
  • ...
Yürüme zorluğu çeken minik Cihan, iki ayrı ameliyat ile sağlığına kavuşacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Minik Cihan’ın hem kemiğini uzatma hem de kemiğini düzeltme şeklinde iki ayrı operasyon ile sağlığına kavuşturulacağını dile getiren Özkan, biraz daha geç kalınması durumunda Cihan’ın geriye dönülmez bir yola gireceğini ve ömrünü sakat bir şekilde geçirmek zorunda kalacağını kaydetti.

 

"Cihan’ın hastalığı biraz daha bekletilmiş olsaydı geriye dönüş olmayacaktı"

"Cihan’ın hastalığı biraz daha bekletilmiş olsaydı geriye dönüş olmayacaktı. Çünkü 10 yaşından sonra bu ameliyatların hiçbir faydası olmuyor.” diyen Özkan, aileye hiçbir masraf çıkarılmadan ameliyatının yapılacağını belirtti.

Özkan, “Minik Cihan’ın sağlık durumu ile ilgili İLKE HABER AJANSI (İLKHA) tarafından bir bilgi mesajı gönderildi ve bu mesajda minik Cihan ile ilgili yapılabilecek bir şey olup olmadığı soruldu. kendilerine teşekkür ediyorum. Bizler de Cihan’ı kendi ortopedi doktorumuza muayene olması için hastaneye davet ettik. Operatör Doktor Sedat Yeşilbaş, hastamızın muayenesini yaptı. Daha önce özel bir hastane tarafından 6 yıl önce kendilerine çıkarılan 45 bin TL’lik masrafın devletin imkânları ile yapılabileceğini tespit ettik. Özellikle Van Araştırma Hastanesinde bu rahatsızlık üzerine uzman olan bir hekim arkadaşımızla irtibata geçtim ve bana yardımcı olabileceğini ifade etti.” diye konuştu.

“Cihan iki ayrı ameliyat ile sağlığına kavuşacak”

Hem kemiği uzatma hem de kemiği düzelterek iki ayrı operasyon ile Cihan’ın sağlığına kavuşacağı bilgisini veren Özkan, son olarak şunları söyledi:

“Aldığımız müjdeli haberin ardından hemen Cihan’ın ailesini arayıp bu haberi paylaştık. Bugün sevklerini yazmak için hastaneye geldiler. Cihan'ı, Van Araştırma Hastanesine göndereceğiz, orada gerekli tedavi ve operasyonlar yapılacak. İnşallah bir masraf çıkmadan, çıkarsa bile kendi hastanemiz tarafından karşılanacak şekilde çocuğumuzu sağlığına kavuşturacağız. Cihan’ın hastalığı doğuştan kemik te kısalık ve eğrilik kaynaklı bir bozukluk. Tam zamanında harekete geçip seslerini duyurdunuz, bu sayede Cihan sağlığına kavuşacak.”

“Kelimelerle anlatılacak gibi değil çok mutluyum”

Baba Eşref Özgür, "Başhekim Fevzi beye içten dileklerimle teşekkür ediyorum, Çocuğum sağlığına kavuşacak. Duygularım anlatılamaz, şu an bir tarifi yok. Kelimelerle anlatılacak gibi değil. Çok mutluyum, her şeyden önce oğlum iyileşeceği çok mutlu. Allah emeği geçen herkesten razı olsun. Şimdiden ameliyatın olacak olması çok önemli, çünkü 10 yaşından sonra müdahale edilmiş olsaydı geç kalınabilirdi. Ama Allah’ın izni ile oda top oynayabilecek, özellikle zemin katlarda artık oturmayacağım, istediğim gibi bir eve yerleşeceğim.” diyerek mutluluğunu dile getirdi. (İLKHA)









Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir