• DOLAR 32.56
  • EURO 34.98
  • ALTIN 2440.267
  • ...
Diyarbakır Basınında bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR- Diyarbakır(Amed) yerel gazete ve haber sitelerinde öne çıkan başlıklar şöyle;

 

DİYARBAKIR MEDYA: Diyarbakır`da cinayet: 2 ölü
Diyarbakır (Amed)`ın merkez Bağlar ilçesinde akşam saatlerinde bıçaklı saldırıya uğrayan biri kadın 2 kişi hayatını kaybetti.

 

DİYARINSESİ: Elektrik kesintileri bitecek mi?

Diyarbakır (Amed) Valisi Mustafa Toprak, Bismil yol ayrımında bulunan Şükürlü Köyü`nde yapımı devam eden trafo merkezini yerinde inceledi ve şantiyede görevli yetkilerden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

ÖZGÜR HABER GAZETESİ: Erbakan: `Her şey düne göre iyi` dememiz yetmiyor.

Saadet Partisi(SP) Genel Başkan Başdanışmanı ve Genel İdare Kurulu Üyesi Fatih Erbakan, Diyarbakır`da partilileriyle bir araya geldi. Erbakan, dünyada ve Türkiye`de yaşanan sıcak gelişmelere değinirken, her şeyin iyiye gittiği, `düne göre daha iyiyiz` gibi düşüncenin doğru olmadığını söyledi.

 

HABER DİYARBAKIR: Belediye otobüslerinde yeni güzergâh

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, kent genelinde trafik sıkışıklığını engelleme, yolcuyu daha hızlı taşıma amacıyla güzergah ve saat uygulamalarını değiştirdi.

 

DİYARBAKIRSÖZ: Kesintilere neşter!

Diyarbakır`ın kanayan yarası olan \"elektrik kesintilerine\" Vali Toprak`tan müjdeli haber geldi. \"Sorun kalmayacak, İl merkezini rahatlatacak Dökmetaş - Kayapınar Orta Gerilim Hattı`nın yapımı en geç bir ay içerisinde bitirilecek.\" dedi.

 

YENİ YURT GAZETESİ : Tükenmişliğin ilacı; Allah İnancı

Diyarbakır Çocuk Hastalıkları hastanesi yöneticisi Doktor Atilla Yazıcıoğlu: İşe gitmek istemiyorsanız, iş yapmaktan aciz iseniz, ruhen ve bedenen kendinizi tükenmiş olarak hissediyorsanız bu hastalığa yakalanmışsınız demektir. Yapılan bir çok araştırmada inancı sağlam, Allah sevgisine sahip kimselerin bu gönül olgunluğundan ötürü tükenmişlikten korundukları ve bu rahatsızlığı çok daha rahat atlatabildikleri üst düzey bilimsel çalışmalarla ispat edilmiştir .

 

DİYARBAKIR YENİGÜN: Diyanet personelinin yüzde 75′i köylerde

Diyanet İşleri Başkanı Görmez, \"Personelin yüzde 75′i köylerde, yüzde 25′i de şehirlerde görev yapıyor. Ama halkımızın dağılımı tam tersi. Çok ciddi bir enerji israfımız var\" dedi.

 

GAZETE DİYARBAKIR: DEAH`ta danışma ve yönledirme birimi kuruldu.

Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi yeni uygulamaları ile adından yine söz ettiriyor. Hastane bünyesinde bu kez hasta ve hasta yakınları için danışma ve yönlendirme birimi kuruldu. (M. Sait Adiyaman-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir