• DOLAR 32.337
  • EURO 35.182
  • ALTIN 2244.287
  • ...
Aile Meclisi Batman Temsilcisi: İstanbul Sözleşmesi kadın ve erkeği düşman hale getiriyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Aile Meclisi Batman İl Temsilcisi Muhammed Zeki Kurt, “Aileyi diriltmek için önce aileyi tahrip eden fıtrata ve hukuka aykırı yasalar ve sözleşmeler iptal edilerek işe başlanmalıdır” dedi.

İstanbul Sözleşmesinin ailenin temeline dinamit koyduğunu, bu nedenle ivedi şekilde rehabilite edilmesi gerektiğini belirten Kurt, sözleşmenin kadın ve erkeği düşman haline getirdiğini vurguladı.

 

“Her türlü cinsi sapıklık suç kapsamına alınmalı”

Aileyi yıkan her türlü cinsi sapıklığın suç kapsamına alınması gerektiğini ifade eden Kurt, “İnsanlığın son kalesi aileyi diriltmek için önce aileyi tahrip eden fıtrata ve hukuka aykırı yasalar ve sözleşmeler iptal edilerek işe başlanmalıdır. Aileyi yıkan faiz, kumar, içki, fuhuş, feminizm ve her türlü cinsi sapıklık suç kapsamına alınmalı ve terör suçundan önce cezalandırılmalıdır. Çünkü bu ailenin temeline dinamit koymaktır. Bundan dolayı bunların önüne geçebilmek için millet ve devlet seferber olmalıdır.” dedi.

“Saldırıları bertaraf etmek için seferberlik ilan edilmeli”

Aileyi yıkmaya dönük topyekun bir saldırı olduğuna işaret eden Kurt, “Bugün dünyada aileyi yok etmeye karşı küresel, topyekun bir saldırı vardır. Tabi bu saldırı elbette ki Müslüman aileyi yıkmak ve onun temeline dinamit sokmak ve patlatmak demektir. Bu saldırıları bertaraf edebilmek için millet, devlet, bütün Müslüman ülkeleri seferberlik ilan etmeleri gerekiyor.” diye konuştu.

“Kadın ve erkeği düşman haline getirenleri kınıyorum”

Kadın ve erkeği düşman haline getiren kurumları kınadıklarını ifade eden Kurt, şöyle devam etti:

“Türkiye’de kadına karşı yapılan şiddeti kınıyor ve lanetliyorum. Feminizm ve benzeri kurumlarla kadın ve erkeği düşman haline getirenleri de kınıyor ve telin ediyorum. Hazreti Peygamber, ‘Kadınlara ancak rezil kimseler hakaret eder, ancak kerim kimseler ona saygı duyar, hürmet eder’ buyurmuştur. Altın harflerle yazılan bu düstur elimizde varken başka yollara tevessül edenleri de yine kınıyorum.”

“Biz bunu uyuşturucu maddeye benzetiyoruz”

İstanbul Sözleşmesindeki kimi yasalar yüzünden karı kocaların adeta birbirlerinin hasmı durumuna geldiklerine dikkat çeken Kurt, “İstanbul Sözleşmesi ve bazı kanunlarda bunu körüklüyor. Bizler toptancı mantığıyla bir şeyi reddetmiyoruz. İstanbul Sözleşmesinde elbette bazı yararlı şeylerde vardır ama biz bunu uyuşturucu maddeye benzetiyoruz. Uyuşturucu maddeyi içerseniz vücuda zararlıdır ama bunu ilaç sanayinde kullanırsanız belki insanların kurtuluşuna bile vesile olacaktır.” ifadelerini kullandı.

“İstanbul Sözleşmesi rehabilite edilmeli”

İstanbul Sözleşmesi içerisindeki aileyi yıkıcı bazı maddelerin zararlarına işaret eden Kurt, şöyle konuştu:

“İstanbul Sözleşmesinde özellikle iki madde çok kötüdür. Bunlardan bir tanesi karı ile kocayı birbirlerine hasımane bir şekilde karşı karşıya getirmektedir. Aile içerisinde savaşa bile neden olmaktadır. İkincisi de cinsi sapıklıktır. Fuhşiyatı gerektirecek bir şeyi de serbest şekilde kapısını ona açmaktadır. Dolayısıyla bunları tamamıyla reddediyoruz. İstanbul Sözleşmesinin en kötü tarafı kadın ve erkeği birbirine düşman hale getirdiğinden dolayı karşı duruyoruz. Dolayısıyla toplumu fesada götürmek istiyorlar. Bunun önüne geçmek durumundayız. İstanbul Sözleşmesinin rehabilite edilmesinden yanayız.”(İLKHA)





Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir