• DOLAR 32.56
  • EURO 35.007
  • ALTIN 2437.989
  • ...
Küçük Meryem artık yürüyebilecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN- Doğuştan her iki ayağı çarpık olan 5 yaşındaki Meryem Akın, Batman Bölge Devlet Hastanesi Ortopedi Servisinde yapılan ameliyatla sağlığına kavuştu.

 

Doğuştan her iki ayağı çarpık olan 5 yaşındaki Meryem Akın`ın ameliyatını yapan Op. Dr. Mehmet Yavuz Başer, Meryem`in yaklaşık bir buçuk ay önce kendisine getirildiğini ve ilk önce sağ ayağını ameliyatla düzelttiklerini söyledi.

 

Yaptıkları ameliyatın iyi sonuç vermesinin ardından bir buçuk ay sonra ise Meryem`in sol ayağını ameliyatla düzelttiklerini belirten Dr. Başer, gerçekleştirilen ameliyatın başarıyla sonuçlandığını ve yaklaşık bir buçuk ay sonra küçük çocuğun yürüyebileceğini kaydetti.

 

Dr. Başer, \"Bize gelen hastanın her iki ayağı çarpıktı. Dirençli ve ihmal edilmiş bir ayak deformitesi vakası olması nedeni ile nadir yapılan bir ameliyatı gerçekleştirdik. Genelde bu yaptığımız ameliyat üniversitelerde yapılan bir ameliyattır. Ama biz burada bir buçuk ay arayla her iki ayağını ameliyat ile düzelttik. Sağlığına kavuşan Meryem, inşallah bir buçuk ay sonra yürüyebilecek\" dedi.(M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir