• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Umut-Der 60 Aileye Gıda Yardımında Bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman`da yaptığı yardımlarla ismini duyuran Muhtaçlar İle Dayanışma Derneği Umut-Der fakir ve kimsesizleri sevindirmeye devam ediyor. Üç aylar nedeni ile çalışmalarını hızlandıran Umut-Der, üç ayların ilk haftasında 60 aileye yardımda bulundu.


Ramazan ayının yaklaşmasıyla gıda yardımlarına ağırlık verdiklerini belirten Umut-Der Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ekinci, "Üç aylar ve önümüzdeki mübarek Ramazan ayı nedeni ile yardım çalışmalarımıza ağırlık vermeye çalışıyoruz. Bu süre içerisinde bizlerden beklentisi olan binlerce fakir ve muhtaç aileye yardım ulaştırmayı hedefliyoruz." dedi.

İşadamları ve hayırsever vatandaşlara da seslenen Ekinci, "Bu üç ayların feyzinden faydalanmak isteyen tüm işadamları ile bu mübarek üç ayalarda fakir ve kimsesizlerin hayır dualarını almak isteyen tüm hayırsever vatandaşlarımızın Umut-Der Gıda Bankasına yardımlarını ulaştırmalarını ve bu vesile ile fakir ve kimsesiz insanlarımızı sevindirmelerini istiyoruz. Çalışma alt yapılarımız hazırdır. Bizlere başvuruda bulunan fakirlerin tespitleri hala devam etmektedir." dedi. (
M. Salih Özcan - İLKHA 

Bu haberler de ilginizi çekebilir