• DOLAR 32.342
  • EURO 35.196
  • ALTIN 2245.236
  • ...
Kayapınar Belde Belediye Başkanı Özhan’dan kontrollü sosyal hayat denetimleri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 İl Valiliğine gönderilen genelgeye göre ülke genelinde olduğu gibi Batman’ın Gercüş ilçesi Kayapınar beldesinde de denetimler gerçekleştirildi.

Genelge kapsamında Covid-19 ile mücadele denetimleri gerçekleştiren Kayapınar Belde Belediye Başkanı Samir Özhan, belde sakinlerine sorumluluk çağrısında bulundu. Özhan’a Kayapınar Jandarma Karakol Komutanı Kd. Bşv. Muammer Yardımcı eşlik etti.

Belediye Başkanı Samir Özhan jandarma ekipleri ile birlikte salgın ile mücadele kapsamında iş yerleri, marketler, camiler, berber ve tüm yaşam alanlarında kontrollü sosyal hayat döneminde Coronavirus Bilim Kurulu tarafından belirlenerek yayımlanan rehberlerde yer alan kurallar ve alınması gereken önlemlere ilişkin sorumlulukların yerine getirilip getirilmediğinin denetimlerini gerçekleştirdi.

Başkan Özhan yaptığı açıklamada, “Uyulması gereken kurallar hakkında uyarılarda bulunduk. Bizler Belediye olarak Coronavirus hastalığının ülkemizde ilk görülmesinden bu yana Coronavirus ile mücadelede aralıksız çalışmalarımıza devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın da sosyal mesafe kuralına uymaları, maske takmaları ve hijyene özen göstermelerini rica ediyoruz. Salgın tehlikesi geçmiş değil, Coronavirus ile mücadele devam ediyor. Kurallara uyalım, tedbiri elden bırakmayalım. İnşallah bu süreci hep birlikte atlatacağız.” diye konuştu.(İLKHA)













Bu haberler de ilginizi çekebilir