• DOLAR 34.245
  • EURO 37.638
  • ALTIN 2921.555
  • ...
Elart Nevresim Takımı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Çeyiz takımları hazırlamak hem heyecanlı, hem yorucu, hem de maddiyatın önemli olduğu hareketli zamanlardır. Sizlerde maddi açıdan uygun, kalite ve güzelliği ile yorgunluğunuzu azaltacak ve heyecanınıza ortak olacak birçok desen ve model arasından seçiminizi yapmak istiyorsanız işte doğru yerdesiniz. Elart.com sitemizden dilediğiniz ve ihtiyacınız olan her türlü ürüne ulaşabilir, ürün özellikleri ve görselleri ile aklınızda soru işareti kalmadan seçimlerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz.

Nevresim takımı denilince bazıları için sade, bazıları için de rengarenk olması ön plandadır. Ama iki tercihin de ortak özelliği kaliteli ve şık olmasıdır. Bizlerde beğendiğiniz görseldeki ürünü en kaliteli ve en şık hali ile sizlere sunmaya özen gösteriyor, kalite ve şıklıktan kesinlikle ödün vermiyoruz. O zaman elart olarak biraz içerik ve çeşitlerimizden bahsedelim.

Elart Çeyiz Nevresim Takımı Çeşitleri

Nevresim takımı çeşitlerimiz, tek kişilik ve çift kişilik olarak sizlere sunulmaktadır. Ölçülerimiz standart ölçülere ilave olarak, yatak ebatlarınıza göre alternatif seçeneklere göre de değişkenlik göstermektedir. Ebatlarınız belli ise, oda konseptinize, mekan büyüklüğünüze ve zevkinize uygun bir çok renk ve desenler ile karşınızdayız. Sadelikten hoşlananlar için, geometrik desenler, soft renkler, kargaşaya sebep olmayan az motifli çeşitlerimiz mevcuttur. Ben gösterişi severim diyenler için de, çiçekli desenler, rengarenk renkler ve göz alıcı güzellikler ile seçimlerinizi yapmanız için en doğru adres. Hemen elart.com web sitemizi ziyaret edebilir, sizi yansıtan güzellikte ürünlerimize göz atabilirsiniz.

Elart bu setinin içerisinde 1 adet çarşaf ve nevresim kılıfı, 2adet yastık kılıfı bulunmaktadır. Takımdaki renk çeşitliliğini dengelemek ve görsel zarafeti sağlamak adına, sizlere tek takımda çarşaf, nevresim ve yastık kılıfı renklerinin uyumu ile bir bütünlük sağlamaktayız. Paket üzerindeki veya web sitemiz içerisindeki gerçek ebatlı yatak üzerine serilmiş hali ile takım içeriğindeki renk çeşitliliği ve uyumlarını görebilir, tercihinizi bu doğrultuda netleştirebilirsiniz. Desen çeşitliliği ve teninize göre uyumlu doku farklılıkları ile 1 numaralı tercih sebebiyiz.

Elart Nevresim Takımı Tercih Sebepleri

Çeyiz hazırlarken, ilk önceliğimiz kaliteli bir ürüne sahip olmaktır. Yeni evlenenler, eşyalarını alıp ev düzeni kuranlar, aldıkları ürünü uzun yıllar yıpranmadan kullanmak isterler. Bu husus, tercih edilmemizin ilk sebebidir. Çünkü ürünlerimiz kalite standartlarına uygun sizler için titizlikle hazırlanmaktadır. Bir diğer tercih sebebimiz ise kalite ve şıklığı sizlere uygun fiyatlarla sunmaktır. Fiyat güvencemizin yanı sıra, elart.com sitemizdeki kampanyalarımıza da göz atarak, tercihinizi daha uygun fiyatlara denk getirebilir, güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

Nevresim takımı seçimlerinizde, saten veya %100 ranforce pamuk gibi çeşitli dokularda zevklerinize uygun seçimler yapabilir, cildi tahriş etmeyen ve insan sağlığına zarar vermeyen ürünlerimizin güvencesi ile bizleri rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Ürünlerimiz ISO-9001 müşterilerin memnuniyet seviyesine göre kalite standartlarında üretilmiştir.

Elart Olarak Biz Kimiz?

Elart olarak, fabrikamız ve merkezimiz Bursa’da olmak üzere, Türkiye’nin her bir yerine hizmet veren büyük bir sektörüz. Buna artı olarak, 40 ülkeyi aşkın yurtdışına da hizmet vermekteyiz ve ürünlerimiz %100 Türk malı olarak yurt dışına ihraç edilmektedir. Bu geniş kapsamda üretilen her bir ürünü sizlere ayrı ayrı memnuniyetle ulaştırmak, bizlerin en büyük hedefidir.

Sizler de çeyiz kurarken kendiniz için, hediye alırken sevdikleriniz için, yedekte bulunması adına misafirleriniz için her türlü renk ve kumaştaki nevresim takımı ürünlerimizi gönül rahatlığı ile satın alabilir, bu şıklık ve kaliteyi sevdikleriniz ile paylaşabilirsiniz. Memnuniyet, kalite ve şıklıktan ödün vermeden sizlerle mutlu bir geleceğe hep birlikte.

Bu haberler de ilginizi çekebilir