• DOLAR 32.53
  • EURO 34.977
  • ALTIN 2436.363
  • ...
Diyarbakır'ın bazı sokakları yıllar sonra hizmetle tanıştı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bağlar Belediyesine bağlı Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalarda kentteki mahalellerde parke taşı döşeme çalışmaları yapılarak buralarda yaşayan vatandaşların günlük yaşantılarını huzurlu bir şekilde sürdürmeleri sağlanıyor.

İlçede araç trafiğinin pek de oluşmadığı Kaynartepe Mahallesi'nde kış aylarında kullanılamaz hale gelen kaldırım ve ara sokakların iyileştirilmesi sonrasında mahalle güzel bir görünüme kavuştu.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, kırsal yerleşim yerlerinde yeni yollar yaptıklarını, ilçe merkezinde de asfaltlama ve kaldırım yenilemesini gerçekleştirdiklerini belirterek ilçenin tamamının hak ettiği hizmetlere ulaşmasını sağlayana kadar çalışmalara devam edeceklerini belirtti.

İlçenin tamamını hizmetle tanıştırmaya kararlı olduklarını belirten Beyoğlu, "Diyarbakır'ın kalbi sayılan ilçemizin layık olduğu noktaya gelmesi ve vatandaşlarımızın hak ettiği huzurlu ve temiz yaşam koşullarına ulaşması için başlatmış olduğumuz hizmet seferberliği kararlı bir şekilde devam ediyor. İlçemizin eski yerleşim yerlerinden olan Kaynartepe Mahallesi'nde yolların bozulması ile su birikintileri ve çamur oluşuyordu. Yapmış olduğumuz ziyaretlerde bunlara bizatihi şahit olduk." dedi.

"Coronavirus ve sıcak havaya rağmen hizmete devam ediyoruz"

Beyoğlu," Başlatmış olduğumuz çalışmalarla ara sokak ve kaldırımları yenileyerek parke taşlarını döşedik. Coronavirus salgınının yaşandığı bir dönemde ve 40 derecenin üzerindeki sıcak hava koşullarında bunları yapmak elbette kolay değil. Ekiplerimiz, gerekli sağlık tedbirlerini alarak fedakâr bir şekilde çalışıyor. Hepsine teşekkür ediyorum. Hizmet bekleyen tüm mahalle, cadde ve sokaklarımızı Allah'ın izniyle ihya edeceğiz. İlçenin tamamına hizmeti yayana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı. (İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir