• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Yeni Nesil Çeviri Bürosu – Translabe.com
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Covid-19 sonrası birçok işletme işyerini kapatmak zorunda kaldı. Açık tutan işletmeler de tedbirlere uymanın zorluklarıyla baş etmeye çalışıyor. Birçok iş dijitale taşınıyor. Artık insanlar internet harici alışveriş yapmaya çekiniyor. Pandemi dönemi bitse bile artık dijital tutkusu hiç bitmeyecek. Çünkü alışveriş artık çok kolay. Dijitalleşen alanlardan bir tanesi de çeviri sektörü oldu. Dijital çeviri sektöründe Translabe.com da yerini aldı. İnternet üzerinden çalışan bir çeviri bürosu olan Translabe sipariş sürecini oldukça hızlandıran bir sistem geliştirdi. Sipariş verecek kişi dosyalarını sipariş sayfasından sisteme yüklüyor ve dosyaların kelime sayımları otomatik yapılıyor. Seçilen dillere göre de müşteriye fiyat anında gösteriliyor. Böylece müşteri evinden çıkmadan çeviri siparişini kolaylıkla verebiliyor.

Avantajlar hızlı sipariş imkanıyla sınırlı değil. Profesyonel çeviri hizmeti veren Translabe.com online çeviri bürosunun getirdiği bir diğer avantaj da teslimat hızı. Birçok kişiden oluşan ekipleri sayesinde çeviri üzerinde aynı anda birkaç çevirmen çalışabiliyor ve özellikle büyük ölçekli çevirileri çok kısa sürede teslim edebiliyor. Translabe ile hafta içi veya hafta sonu fark etmeksizin sipariş verebilirsiniz. Tasdikli çeviri ihtiyaçlarınız için de Translabe ile çalışabilirsiniz. Tercüme tamamlandıktan sonra adresinize kargo ile gönderilmektedir. Teknolojiyi tüm yönleriyle kullanan bu online çeviri bürosu çevirinin yanında deşifre hizmeti de vermektedir. Çeviri hizmetleri açısından genel çeviriler, web sitesi ve yazılım yerelleştirmesi, makale çevirisi, tez çevirisi ve daha birçok türde hizmet vermektedir. Deşifre hizmetlerine de ses kaydı deşifresi, video deşifre gibi hizmetler vermektedir.

Tecrübeli yeminli çevirmen arıyorsanız ve çeviri bürosuna gitmek istemiyorsanız hizmeti ayağınıza getirebilirsiniz. Birkaç tık ile dosyalarınızı gönderebilir. Teslim tarihi bilgisi alabilir ve çeviriniz tamamlandığında istediğiniz eposta adresine gönderilmesini talep edebilirsiniz. Tercümesi yapılacak belgelerin önce metin türüne bakılıyor daha sonra uzmanlık alanına göre profesyonel tercümanlar metine atanıyor. Böylece hangi tür ve alanda olursa olsun çeviriler terminolojiye uygun bir şekilde yapılıyor.

Özellikle hızlı çeviri çeviri ihtiyaçları için ilk akla gelen online çeviri sitesi translabe.com 7/24 hizmet vermekte ve müşteri memnuniyetini temel ilke benimsemektedir. Makine çevirisi kullanılmadan yapılan çeviriler çevrildiği dilin konuşucusuna doğal bir metin hissi vermektedir. Bunu başarabilmek için çeviriler yabancı dil konuşucularına düzenletilmektedir. Bu sayede doğal çeviriler elde edilmektedir. Çeviri ihtiyacınız varsa, ÇÖZÜM Translabe!

Bu haberler de ilginizi çekebilir