• DOLAR 32.567
  • EURO 34.98
  • ALTIN 2448.287
  • ...
HÜDA PAR Diyarbakır İl Teşkilatı Kuruldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR- Hür Dava Partisi, Türkiye genelinde teşkilatlanma çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Hür Dava Partisi`nin (HÜDA PAR), Diyarbakır İl Teşkilatı, Diyarbakır Valiliğine verilen dilekçenin ardından resmen kuruldu. Diyarbakır İl Teşkilatı Başkanı Vedat Turgut, Hür Dava Partisi (HÜDA PAR)`nin tüm Türkiye siyasetine hayırlı olması temennisinde bulundu.
 
Verilen dilekçenin ardından, Valilik çıkışı açıklamada bulunan Turgut, il ve ilçelerde teşkilatlanmaların başlandığını ifade ederek, " Diyarbakır olarak bizde bu görevi üstlendik. Dolayısıyla bizde Diyarbakır il başkanlığını kurmak için Hür Dava Genel Merkezinde aldığımız yetki belgesi ile Diyarbakır Valiliğine başvurumuzu gerçekleştirdik" dedi.
 
Resmen Hür Dava Partisi (Hüda Par) Diyarbakır İl Teşkilatı olarak kurulduklarını ifade eden Turgut, "Gayemiz öncelikle yüce Rabbimizi ardından da milletimizi memnun etmektir. Siyasi arenaya girdikten sonra elimizden gelen tüm imkânları halkımızın hizmetine sunmaktan geri durmayacağız" ifadelerini kullandı.
 
Turgut, son olarak, önümüzdeki günlerde Hüda Par Diyarbakır İl Binasını açacaklarını ve tüm halkı davet edeceklerini belirtti. (M.Sait Adiyaman- İLKHA)

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir