• DOLAR 32.517
  • EURO 34.99
  • ALTIN 2435.04
  • ...
Büyük Yalan, Büyük Plan
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Büyük yalandan kastım İsraillilerin Kubbetu’s Sahra’yı Mescid-i Aksa olarak göstermeleri. Bir bakımada başarılı olmadılar değil. Gidin sorun (Bence) 3 kişiye 3 kişiden 2 si, Kubbetu’s Sahra’yı Mescid-i Aksa olarak bilmektedir.

Tabi böyle bir başarıyı elde etmeleri yaptıkları çabadan gayet normal. Çünkü Allah samimi çalışana küfürde olsa hakta olsa, emeğinin karşılığını vereceğini İslam’i kaynaklardan anlamaktayız.

Bu yukarda dile getirdiğim yalanı yaymak için, yaptığı çalışma Müslüman ülkelerinde Kubbetu’s Sahra resimlerini Mescid-i Aksa olarak tanıtıp, düşük fiyata veya ücretsiz bir şekilde dağıtmaları. Bu dağıtım sonrasında bu resimleri alan Müslümanlar bu yalandan habersiz olarak gayet normal bir şekilde ev veya dükkanına bu resmi asar. Hatta soranlara, veya kendisi tanıtma amacıyla bakın bu Mescid-i Aksa ne güzel, der.

Bazı basın organları bile Mescid- Aksa ile ilgili bir haber çıktığında Kubbetu’s Sahra görsel olarak gösterilip, Mescid-i Aksa olarak tabir edip bu yalana destek verdiklerine şahit oluyoruz.

Artık kim bilerek kim bilmiyerek yapıyor. Bunu en iyi yüce Allah bilir. Kubbetu’s Sahra’nın Mescid-i Aksa olarak gösterilmesi Büyük yalan. Büyük plan, yani amaç ise Dünya’ya Kubbetu’s Sahra’yı Mescid-i Aksa olarak tanıtıp, bu tanıtma başarılı olduktan sonra gerçek Mescid-i Aksa ‘yı yıktığında normal bir yapıymış gibi gözlenmesini sağlamak , yıktığında kimsenin ses çıkarmayacak seviye getirmek istemektedir..

Haydi bizler bu Büyük Yalan ve Planı duyurmakla kalmayıp, İslam düşmanlarının mallarını elimizden geldiğince boykot edelim.
Düşünün biz onların ürünlerini aldıkça onlar güçlenip, daha kolay bir şekilde kardeşlerimizi katlediyorlar. Ben almasam, O kadar kişi alıyor. Deme!.. Bazı kişiler bu düşünceden dolayı bu boykotu yapmaktan vazgeçiyor. Ne olursa olsun. Hiç yoktan karınca misali safını belli etmiş olursun.

Hadis-i Şerif-‘’Müslüman uyanık olur. Bir delikten iki defa ısırılmaz.’’ Dikkat edin Irak, Afganistan zulümleri devam etmekle beraber şimdide BM desteğiyle sıra Mali’de Peygamberimiz(s.a.v) tabiriyle-‘’Küfür tek milletir.’’

Günümüzde çok bariz bir şekilde Peygamberimiz(s.a.v.)’in sözünün doğruluğunu görmekteyiz. Fransa ve diğer küfür devletlerinin amacı ise sözde terörü engellemek, halbuki asıl amaçları İslam’ın oraya hakim olmasını engellemek.

Dilerim ki Allah’tan Mali deki İslam’i direnişçiler Fransa ve yardımcılarını büyük bir rezillikle Sahra Çölü’ne gömer. Allah İslam ümmetine güç ve şuur versin. Allah(c.c.)`ın rızasına göre yaşamak dileğiyle…
 
Haftanın yazısı
Mehmet Öztürk / Antalya - Yaş: 20
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir