• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
MHP`de Flaş Görevden Alma
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İl Başkanı Osman Güven, “Hırsızlık ve ahlaksızlık yapmadım. Başımız dik, anlımız açık” dedi.

MHP`nin 4 Kasım 2012 tarihinde yapılan 10`uncu Büyük Kongre`de Genel Başkan Devlet Bahçeli`nin rakibi olan Koray Aydın`a destek veren Muğla İl Teşkilatı görevden alındı. İl Başkanı Osman Güven`e, bugün Marmaris İlçe İstişare Kurulu Toplantısı sırasında görevden alındıkları yazısı iletildi. Güven, acil bir şekilde Muğla`ya dönerek Yönetim Kurulu`nu olağanüstü toplantıya çağırdı.

Toplantının ardından açıklama yapan Güven, “Kongrede tabanın değişim isteğine uygun olarak Koray Aydın`ı destekledim. Fakat Genel Başkan`ın seçim sonrası konuşmasında `Fitne başkaldırmıştır. Fakat başarıya ulaşamamıştır` sözü beni derinden etkiledi. Ben kamuoyuna soruyorum. Osman Güven, daha önce Sayın Bahçeli`yi desteklerken yol arkadaşı olmuştu. Şimdi Koray Aydın`ı desteklediği için fitne mi oldu. Hırsızlık ve ahlaksızlık yapmadım. Başımız dik, anlımız açık” dedi.

Genel Merkez tarafından partiye faks yoluyla gönderilen yazıda da, “Muğla İl Teşkilatı MYK`nın verdiği yetkiye dayanarak Başkanlık Divanı tarafından tüzüğün 34`üncü maddesine göre yeni teşkilat kuruluncaya kadar kapatılmıştır” denildi.


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir