• DOLAR 32.213
  • EURO 34.715
  • ALTIN 2446.075
  • ...
israil`in Yok Oluşu Yakındır !
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
1948 yılında işgal edilmiş Filistin topraklarında faaliyet gösteren İslamî Hareket lideri Şeyh Raid Salah verdiği hutbede, işgalcinin zalim olduğunu dolayısıyla yok olmasının yakın olduğunu belirterek, işgalcinin komplolarına karşı durmak için safların birleştirilmesi gerektiğini söyledi. Şeyh Salah işgalcinin zulmüne karşı direnen Silvan ve El-Bustan halkını da selamladıklarını dile getirdi.

Şeyh Salah verdiği hutbede şunları söyledi: “Zalimlerle zulümleri yok olmaya mahkûmdur. İşgalci de zalim, öyleyse o da yok olacaktır. Biz hak sahibiyiz. Bize zulmeden, hakkımızı gasp eden işgalci yakında yok olacaktır. Onun askeri gücü ve istihbaratı kendisine fayda sağlamayacaktır.”

İşgal rejimine de mesaj gönderen Şeyh Salah sözlerini şöyle sürdürdü: “Direnişçi Silvan ve El-Bustan mahallelerindeki halkımıza ve işgal altındaki Kudüs’teki halkımıza şunu söylemek istiyorum. İşgalci kesinlikle yok olacaktır. Ey işgalci senin istihbaratın, askeri gücün, enformasyon ağın ve hazırlığın seni şımartmasın. Bütün bunlar seni mağrur etmesin. Şufat’ta yeni caddeler açmak için halkımızın toprağını gasp ediyorsun, yine daha geniş caddeler açmak için Beyt Safafa’nın topraklarını gasp ediyorsun, İseviyye’deki halkın hayatını cehenneme çeviriyorsun, Şeyh Cerrah Mahallesinde halkımızın evlerini gasp ediyorsun, Silvan beldesinde halkımıza saldırıyor, çocuk ve kadın demeden insanları tutukluyorsun, Silvan’da halkımızın evlerini başlarına yıkıyorsun. Ama bütün bunlara rağmen sen batılsın. Allah senden daha güçlüdür. Yakında yok olacağını sen de göreceksin.”

Son günlerde Me’menullah mezarlığına yaptığı ziyarete de değinen Salah, mezarlığı gezerken işgalcinin işlediği zulmü bir kez daha somut bir şekilde gördüğünü ve ölülere bile hürmet etmediğini müşahede ettiğini söyledi.

FEM

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir